Независимо дали става въпрос за безопасност или развлечения, има някои автоаксесоари, които може да са полезни във всяка кола. Една страхотна възглавничка може да направи ежедневните ви пътувания много по-приятни, докато с флакон авариен уплътнител за гуми и зарядно за автомобил , винаги ще сте сигурни, подготвени и готови за всяка възможна ситуация на пътя. Ако искате да оборудвате колата си с някои от най-яките и най-полезни автоаксесоари, разгледайте следния списък с джаджи.

 

1. Открийте колата си в най-натоварения паркинг

Всеки е губил колата си на паркинг. Има обаче уред за локализиране на автомобили, който служи също и за USB зарядно устройство с два порта. Той се сдвоява с телефона чрез Bluetooth и така можете да получите достъп до своята кола от него.

 

2. Държачи / поставки за телефон без никаква инсталация

С този вид автоаксесоари можете удобно да разглеждате навигацията си, без да изпускате волана. Това устройство може да се монтира на вентилатора, чрез захващане към вентилационните отвори. Придържа телефона ви със супер силен магнит и се върти по различни начини, така че да виждате екрана от всякакъв ъгъл.

Друг вариант е подложката със силиконов захват. Просто я поставете на таблото и вече може да оставяте на нея телефони, слънчеви очила, ключове и други подобни предмети. 

 

3. Никога не губете отново ключовете си (или телефона)

Вече има начин да откривате редовно изгубените си ключове, когато са заровени в прането например. Този локатор работи с Bluetooth и се прикрепя към тях. След като го синхронизирате с телефона си, ще можете да ги намерите навсякъде. Тези автоаксесоари са леки и достатъчно модерни, за да изглеждат страхотно на вашата връзка с ключове.

 

4. Осигурете си място за събиране на боклуци по време на пътуване

С  водоустойчив кош за боклук ще си спестите честото спиране за изхвърлянето на отпадъци. Закачете го на вратата, облегалката на седалката или на друго удобно място, и никога не позволявайте на боклуците да остават забравени в ъглите на вашия автомобил за дълго време. Това приспособление е особено подходящо за дълги пътувания.

 

5. Винаги поддържайте колата си чиста и свежа

Ако ви дразни безпорядъка в автомобила, снабдете се с автоаксесоари за почистване. Например прахосмукачка за кола, която се включва в запалката, за да ви даде много почистваща сила. Тя има дълъг кабел и тесни накрайници, така че достигането под седалката не е проблем. Освен това е компактна, надеждна и лесна за използване.

 

6. Предпазвайте хранителни стоки и напитки от разсипване и разливане

Мрежите за тази цел се състоят от джобчета, които придържат торбите с покупките ви и не ги оставят да се разместват. А вградените кукички правят инсталацията им лесна във всяка кола.

 

7. Направете кола Bluetooth съвместима

За всеки, който няма вградена Bluetooth екстра в автомобила си, има подходяща джаджа. Тя има не само супер бърз USB порт за зареждане, но може да се използва и за възпроизвеждане на музика от вашия телефон или MicroSD карта. Вграденият микрофон ви позволява да говорите по мобилния си без ръце. Освен това е в компактен размер, изглежда страхотно и работи много добре.

 

8. Снабдете се с органайзер за важните неща

С тези автоаксесоари не само ще разполагате с джоб за монети, но ще имате и допълнителен държач за чаши, място за телефона, портфейла, ключовете, очилата или много други. Органайзерът пасва точно между седалките и скоростния лост, и е елегантен и удобен.

 

9. Ароматизирайте автомобила си натурално

Ароматизаторите за кола са една от най-ефективните опции за отстраняване на неприятни миризми. Изберете такъв, който е направен изцяло от естествен въглен от бамбук, за да се предпазите и от влага и алергени. 

 

10. Подобрете комфорта на ежедневното си пътуване

За да направите пътуването си по-приятно, на помощ идват възглавничките за седалки. Тези автоаксесоари са особено иновативни, тъй като имат изрязан отвор за врата, което помага да се подравни гръбначния стълб и да се поддържа правилна поза на стоене. Те са изработен от различни комбинации от памучна пяна и гел, което ви предпазва от студ и осигурява комфорт през цялото пътуване.

 

11. Бъдете готови за спуканата гума

Никога не оставайте без флакон с уплътнител за гуми в багажника си. Той е с безопасна и незапалима формула. Можете да го разпръсквате в гумата си, когато се спука. Така тя се надува и запечатва за секунди. Макар че това не е постоянно решение на проблема, това ще предпази джантите ви, докато успеете да подмените гумата.

 

12. Трябва да имате кабели за стартиране на акумулатора

Тези автоаксесоари са изключително надеждни за спешни случаи.  С кабелите имате възможност да стартирате колата си, да заредите телефона и лаптопа си. Към тях може да има вградено LED фенерче и акумулаторна батерия, така че това е едно от най-полезните неща, които трябва да държите в багажника си по всяко време.

 

Разбира се това са само част от автоаксесоарите, с които можете да се сдобиете и да увеличите комфорта си. В каталога на flexzone.bg ще откриете богат асортимент от тези и много други качествени аксесоари за кола от доказани производители на топ цени.