Какво точно представлява пътната помощ? За много от нас това е нещо, което използваме само в ситуации, за които се надяваме, че рядко се случват. Но тя е повече от това. Тя в гаранция, че при повреда вие ще успеете да се приберете живи и здрави до дома, както и, че ще можете да закарате вашия автомобил на сервиз, вместо да се налага да го оставите на пътя.

Запознайте се с основните важни неща, за да сте подготвени, ако ви потрябва денонощна пътна помощ в Стара Загора или страната.

 

Какво покрива пътната помощ?

Обикновено пътната помощ покрива услуги като теглене, смяна на гуми, доставка на гориво, отключване и други. Независимо дали сте заседнали в канавка или имате механичен проблем с колата си, денонощната пътна помощ е винаги в готовност да ви помогне.

  •  

Кога мога да използвам пътна помощ?

Можете да използвате услугите 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. В случай на проблем трябва само да се обадите на избрания от вас репатратор, който ще се погрижи за вас и вашия автомобил.

  •  

Кои са хората, които се грижат за колата ми?

Доверието е основен компонент в моментите, когато имате нужда от помощ. Работата с утвърдена фирма и професионалисти като Екорепорт, предлагащи пътна помощ в Стара Загора, е гаранция, че вашето превозно средство е в добри ръце.

  •  

Колко струва обикновено?

Няма точен отговор на този въпрос. Всичко зависи от проблема, мерките, които трябва да се вземат, разстоянието и местоположението ви. Можете да получите информация за приблизителната цена на услугата, когато се свържете по телефона с избраната от вас фирма за репатрация.

  •  

Трябва ли да имате абонамент за пътна помощ?

Не. За разлика от автомобилната застраховка, от вас не се изисква да имате абонамент за този вид услуги. Можете да потърсите денонощна пътна помощ за регион Стара Загора винаги, когато имате нужда, по всяко време на денонощието.