В този пост ще разгледаме модните тенденциите за дънки. И така, разберете кои са най-модерните модели дънки.

 

 

Първата тенденция, с която ще започнем тази публикация, са дънките с джобове. Огромен брой дизайнери предпочетоха тази тенденция и представиха работата си на модните ревюта в столиците на модата. Когато избирате такива дънки, бъдете внимателни, защото те трябва да бъдат правилно подбрани и да отговарят на фигурата ви. Най-често такива дънки се комбинират с якета, за да се подчертае женствеността. За  да се направят краката по-слаби визуално, се препоръчва към това облекло да се носят обувки с високи токчета. Но не губете своята индивидуално, винаги се стремете да изразите личността си и комбинирайте, както искате.

Мраморният деним е втората, не по-малко важна тенденция, която също често са със специален парен ефект, който им придава оригинален „износен“ вид. Избирайки такива дънки, обърнете внимание на по-небрежни модели - дънките мама, класически модели или просто широки дънки тип балонки с висока талия.

Дънките на мама са тенденция, която ще остане на мода още няколко години, така че не се колебайте да купувате такива дънки. Но обърнете внимание как са се променили през последните три години. Кройката и модната линия сега е съвсем различна. Дайте предпочитание на класическия цвят и стандартна дължина до глезена.

Високата талия при дънките твърдо заема една от предните позиции в тенденциите. Не правете грешката обаче, когато избирате дънки с висока талия, те трябва да бъдат или с маншет или скъсени, защото обикновени дънки със закрит глезен са антитренд.

Раздрънченият ефект е друга тенденция през тази година. Това могат да бъдат дънки с незабележими, дискретни ресни с тънки нишки или имитация на грубо подрязани дънки. Същото работи и при късите дънкови панталонки.

Patchwork моделите дънки са това, което задължително трябва имате в гардероба си. Дизайнерите активно насърчават тази тенденция повече от един сезон, така че си струва да й обърнете внимание.  Възможно е тези дънки да спечелят сърцето и на вас!