Търсите подходящ подарък за вашето бебе или пък сте поканени на гости и нямате представа какво да занесете на най-малките членове на семейството? Експертите от магазин Jerrykids са тук, за да ви улеснят максимално в избора на хубави и полезни играчки и продукти за най-ценното в нашия живот, а именно – децата.

 

Всяка възраст носи със себе си различни интереси и желания от страна на малчуганите. Когато са още съвсем мънички обаче, нещата стоят по съвсем друг начин. В своята първа годинка, а и малко след това, бебетата са изцяло зависими от нашия избор на подходящи играчки и забавления. Ето защо е важно да сме информирани и да знаем на какво да заложим когато ни предстои избор на подарък за малко дете или бебе.

 

Избор на бебешки играчки

 

Бебетата започват да проявяват силен интерес към заобикалящата ги среда, в това число и към играчките, след навършване на 5-6-месечна възраст. Ако избирате играчки за бебе на 6 месеца или повече, подходете максимално внимателно, тъй като на пазара се предлагат множество стоки, всяка с различно качество и произход. Нашият съвет е да заложите на сигурни марки, които са се доказали на пазара. В противен случай рискувате да попаднете на недостатъчно добре изработена играчка, която съдържа вредни за здравето на детето материали и/или елементи.

 

В онлайн магазина на Jerrykids ще откриете подбрани само най-качествени стоки от надеждни производители. Подходящи бебешки играчки за 6 месечна възраст, например, биха били: рингове за нанизване, текстилни кубчета, дрънкалки, музикални играчки, активни гимнастики/центрове за игра, книжки с твърди корици, гумени книжки и играчки за баня.

 

Предпочитаните музикални играчки за бебе и малко дете

 

Когато стане въпрос за музикални и пеещи играчки за бебе на 6 месеца, изборът е огромен, но сред фаворитите определено се нареждат музикалните играчки. Красивият им дизайн, в съчетание с множеството функции, които поддържат, ги превръщат в страхотно забавление за мъниците, които могат с часове да се забавляват, разучавайки играчката и всички звуци, които тя издава.

 

Музикални бебешки играчки

 

Ако и вие сте се насочили към избор на музикални или пеещи детски или бебешки играчки, в онлайн каталога ще откриете много техни разновидности: пеещи меки/плюшени играчки за сън, музикални лампи, въртележки, пирамиди за нанизване, музикални центрове за игра и още много други. Всяка една от тях изпълнява различна функция и стимулира по различен начин сетивните възприятия на детето. Някои играчки за бебе развиват фината моторика на детето, други – чувството му за ритъм и музикалност, трети го успокояват и приспиват, и т.н.

 

Когато избирате бебешки игри и играчки за възраст около 6 месеца, може спокойно да се развихрите. Препоръчваме ви да погледнете тази категория: http://www.jerrykids.com/бебешки-играчки тъй като децата на тази възраст в повечето случаи вече седят самостоятелно, което улеснява достъпа и интеракцията им с игрите и играчките. Все пак, нашият съвет е да не бързате да затрупвате мъничето с купища игри, забавления и играчки, а да му оставите достатъчно време да се насити на това, с което разполага и едва тогава да му предложите нещо ново и различно.

 

Ние, от магазин за детски стоки и играчки Jerrykids, ви пожелаваме приятни часове на игри и забавления!