Всеки компютърен специалист прекарва по-голямата си част от ежедневието зад компютър. Нещо повече, не само ИТ специалистите, но 60% от служителите в България работят, седейки на стол, зад бюро. Какво означава това ли? Това ще рече, че хората работят с умовете си и рядко си дават сметка, че седейки на удобен и качествен стол, изработен от добри продукти, то работата би била по-добре свършена.

 

Удобството и комфортът са много важни, но много малко хора го оценяват. Именно за това Ви предлагаме няколко качествени решения от компанията Sedni.bg - компания, предлагаща огромно разнообразие от офис столове, посетителски столове, столове за предприятия и индустриални цели, мебели и обзавеждане за заведения, части за всякакви столове и много други.

Как би изглеждал офис стол на бъдещето? Ергономичните офис столове на бъдещето биха изглеждали като комплексен продукт, позволяващ смяната на различни позиции с едно движение, оборудвани с много екстри, запомнящи се материали, прихващащи формата на ползвателя за максимално удобство. Освен на удобството и ергономията, бъдещите столове предстои да включват различни конзоли в съответствие с нуждите на конкретния потребител.

На снимката можете да видите стол на бъдещето.

Футуристичен стол

Този стол изглежда по един невероятен начин, готов да посрещне бъдещето желание на най-капризните клиенти.

В обобщение: Трудно можем да кажем точно кои видове столове ще се наложат през 2020 година, например, но едно е сигурно - работи се по усъвършенстване на технологиите и материалите с цел придаване на максимално удобство като се очакват много екстри. Няма да е грешно ако кажем, че новият стол на бъдещето ще бъде и масажьор, който ще подобрява мисленето ни, ще държи тонусът буден и ще ни прави по-щастливи, успоредно с това мързеливи.

И за последно: Следете най-новите модели столове в нашият каталог, препоръчваме Ви да обърнете внимание на столовете, които са създадени предимно за автомобилните маниаци. Този тип пресъздават удобството от седалките на спортни автомобили, произведени от световно известната марка Recaro.