Без да ползвам лекарствени средства или билки, мога да забавя развитието на заболяванията с безконтактно лечение, споделя той
Димитър МИШЕВ
Мобилните апарати причиняват безсъние, безпокойство, страх и дори онкологични заболявания. Внимавайте с тях, предупреждава лечителят Иван Милев от Димчево.

Сред хората, на които феноменът е помогнал, е уфологът проф. Стамен Стаменов, който през 1990 година основава асоциация „Феномени“. В предаването си по СКАТ „Дневниците на уфолога“ наскоро той сподели, че Милев му е спасил живота. Феноменът открил опасен геопатогенен меридиан под дома на Стаменов, който изсмуквал жизнените му сили. Уфологът се вслушал в съвета на Милев и благодарение на това е жив и здрав.

Внимавайте с мобилните апарати, защото причиняват депресии и дори онкологични заболявания, предупреждава радиестезистът. Заради прекомерната употреба на смартфоните се появяват необосновани страхове, безсъние и други оплаквания, които са си признаци на депресия, казва радиестезистът.

На въпроса дали може да отговори на страдащите от депресия, лечителят отговаря с „Да“ и пояснява, че заради съвременния интензивен живот много хора страдат от това коварно заболяване. Обществото се развива по такъв начин, че онези, които не се приспособяват със скоростта на промените, бавно и постепенно се „декласират“ от живота, добавя той.

„Напредъкът на едни и изоставането на други поражда у този, който не се справя, пък и не само, лоши чувства и мисли като завист, злоба, агресия в поведението. Това, разбира се, е крайно неблагоприятно както за онзи, който го изпитва, така и за неговите „жертви“. Създава се едно напрежение, което натрупвайки се, провокира депресивните състояния, а те от своя страна предизвикват болести“, обяснява феноменът Иван Милев.

Според него отрицателната енергия от завистта, злобата, от лошите чувства и мисли, атакува слабите места в човешкия организъм и поради това жертвата страда от един постоянен дискомфорт.

„Отделно от това безразборното използване на мобилни телефони също допринася в много голяма степен за появата на депресии. Неслучайно лекарите препоръчват да не се прекалява с телефоните, защото дългосрочното облъчване в един момент си оказва тежката дума“, добавя Милев.

„Депресията, която не се лекува дълго, може да доведе и до заболявания с най-често фатален край, каквито са онкологичните. Ако човек има доказано такова заболяване, аз бих могъл да му проведа сеанси, които ще забавят развитието на болестта, при това без да ползвам лекарствени средства или билки“, сподели феноменът.
Сеансите са безконтактни, нужно е само присъствието на болния, уточнява той.