Наближава сезона на абитуриентските балове и вече се усеща еуфорията при младите дами, искащи да се превърнат в истински принцеси. Един от най-важните щрихи в тази посока е изборът на подходящ грим и на добър гримьор, разбира се. В столицата изборът на гримьор е повече от голям, но и в по-малки градове като Русе може да намерите професионалист в областта. Когато се поразровите в интернет ще намерите не малко блогове на гримьори в Русе, както и фейсбук профили на експерти в областта, които са подплатили уменията си с нагледен снимков материал на свои гримьорски произведения.

            Имайте предвид, че ако не откриете гримьор в Русе, който да спечели доверието ви, то спокойно може да се обърнете към гримьор от друг град и да го ангажирате за датата на бала си, тъй като масово професионалните гримьори пътуват и без проблем могат да пренесат професионализма си на вашия адрес.Разбира се цената за вашия грим ще бъде значително по-висока, ако ангажирате гримьор от друг град, защото ще трябва да покриете транспортните разходи, времето което ще пътува гримьора и няма да може да работи и т.н. За това винаги е много по-изгодно ако имате нужда от грим в Русе да потърсите гримьор в града.

            За да се чувствате още по-сигурни при срещата си с евентуален гримьор, е добре да се ориентирате какъв точно грим искате. Със сигурност ще получите и съвети от самия гримьор, с които гримът ви да стане перфектен, но много по-лесно и за двете страни ще бъде, ако предварително сте се ориентирали каква визия искате да постигнете.

            Като за начало е добре да съобразите грима цветово не само с тоалета, но и с цвета на очите. Тази година много популярно е в грима да е вплетена нотка пастелно зелен цвят и очертаване на окото с плътна очна линия. Това е много удачен избор на грим за дамите със зелени очи. Съвсем естествено опушеният грим се нарежда на първите позиции по предпочитане от бъдещите абитуриентки, като в него преобладава преливане на цветове от бежово-кафявата гама с леки перлени отблясъци. Безспорно опушеният грим се вписва много добре при тоалети с блестящи участъци в себе си и при модели рокли с по-сложна кройка.

            Много подходящо предложение за грим за дамите със сини очи се явява комбинацията от перлени сенки върху горния клепач с дебела подчертаваща очна линия и лилави нюанси на върху долния клепач. Също така синеоките красавици няма да сгрешат, ако изберат за грима си пурпурни и бледорозови цветове. Сред подходящия грим за топлите кафяви очи се нарежда използването на сенки в натурални тонове или в розово-лилавата гама, а за по-екстравагантна визия може да си позволите съчетаване между пастелни тонове на зелено и бежово.

            Просто разгледайте няколко варианта на грим, потърсете гримьор с опит и оставете на него да ви превърне в принцесата, която всяка абитуриентка заслужава да бъде.