IT аутсорсингът е все по-популярен начин за оптимизация на разходите на фирмите по пътя на отказването от собствен екип от IT специалисти и делегирането на техните функции на специализирани компании. Битува правило, че най-обоснована е тази услуга за малкия бизнес, но все по-чести са случаите, когато средни и дори големи компании прибягват до използването на външни специалисти с цел организиране и поддръжка на своите IT сървъри.

Една от утвърдените компании на българския пазар, която предлага IT аутсорсинг, е Комфикс ООД. За нейния професионализъм и качество на работа говорят отзивите на доволните дългогодишни клиенти.

В успешния й път досега основни двигатели за компанията са пет ценности: отговорност, коректност, качество, бързина и креативност.

Въпросът, който мнозина си задават

Доверявайки се на такъв тип компания, не става ли бизнесът зависим от специалистите й?

Не. Причината за това е, че пазарът е достатъчно изпъстрен с различни компании, действащи във същата сфера. Всяка една от тях е готова да приеме неудовлетворения клиент. Именно това прави IT аутсорсинг компаниите изключително амбицирани да осигурят високо качество на услугата.

Делегирайки компютърната поддръжка на Комфикс ООД, вие не нарушавате стабилната работа на своята бизнес. Напротив, осигурявате си свобода и гъвкавост.

Нашите специалисти влагат максимума от себе си, за да разрешат в бързи срокове възникналите проблеми. За целта сме разработили система на вътрешен и външен контрол върху сроковете и качеството на изпълнение на задачите.

Доколко отговорно действат външните специалисти? Може ли да се сравнят с щатните?

Отговорът на този въпрос се крие в очертаване на различията между това да си служител в компанията и да си IT аутсорсинг фирма. Какво следва за един служител, който не е изпълнил правилно възложените му задачи? Забележка, глоба или пък уволнение?

Като Ваш партньор специалистите на Комфикс ООД са мотивирани да докажат своите умения. Тяхната репутация е ключов актив. Поради това подхождат с нужната сериозност и отговорност към изпълнението на своите задължения. Щом вашият бизнес печели, ние също печелим. Не можем да си позволим да спъваме работата ви.

Не се колебайте да се свържете с нас. Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент. Отзоваваме се при спешни случаи и сме в готовност да ви предложим абонаментен план, съобразен с потребностите на бизнеса ви.