Маникюр с дантела - изящество и красота

Изяществото на красивата дантела е едно неостаряващо богатство. Тя не слиза от модните подиуми като преминава през историята на тежките дантелени рокли и стига до днешните изискани модели, прилепнали по тялото. В наши дни стилната дантела е признак на аристократичност, лукс и класа. Без значение от произхода или цвета и, тя си остава класика при роклите. Модните тенденции обаче, главоломно преобръщат традициите и дантелата сменя тотално предназначението си. Тя се преобразява коренно и от плат, обгръщащ тялото, сменя своето амплоа в аксесоар, красящ ноктите. Това предизвика същински фурор сред жените и я направи задължителен аксесоар за дамите, които държат да бъдат на върха на модната вълна.

Дантелата никога не е слизала от модната сцена, но днес се завръща по-мощно от всякога. Световноизвестни звезди и средностатически жени полудяват по най-актуалната модна тенденция сред маникюра, а именно украсата със стилната дантела. Ноктите вече не са украсени с кичозни камъни или блещукащи брокати, а са изискано оформени с дантела.

Принципът на обработка е много елементарен и всяка дама може да направи сама този ултрамодерен маникюр. Нужни са единствено лак за основа, топ лак, цветен лак по избор, парче дантела и ножичка.

Нанесете лакът, който да ви служи за основа. Ние Ви препоръчваме той да е семпъл и светъл. Изчакайте да изсъхне и сложете дантелата на нокътя. Захванете я добре и минете с четката, потопена в топ лака. След като изсъхне повторете отново и изрежете стърчащите от нокътя краища на плата. За броени секунди, можете да се сдобиете с актуалния маникюр, който краси ноктите на знаменитостите.

Допълнителният ни бонус-съвет е, ако обичате френския маникюр във всичките му разновидности, сложете дантелата само на върха на нокътната плочка. По този начин ще постигнете страхотен ефект, който ще „говори“ за класа.

Използвайте тази вълшебна материя за украса на маникюра или пък за освежаване на старите дънки и почувствайте вдъхновението на дантелата.