Мъжете, без спор, имат значително по-различен вкус от жените, макар и той да бъде повлиян от социални норми и някакви модерно разбиране за мъжка естетика.

Особеностите на мъжката мода, особено при джапанките, е доста интересна тема, като подтекст в нея може да се намери доста за естеството на модерните мъже и това, което те харесват.

Разбира се, не всички мъже са еднакви, някои са по-придирчиви към своите избори, затова има онлайн магазини като Stemanelli.com, които предлагат интересни мъжки джапанки – за тези мъже, които искат да обърнат повече внимание на вида си.

 

Каква е тайната зад мъжката естетика през лятото

Тайната зад мъжката естетиката, е че е значително по-изчистена откъм цветове и дизайни.

Докато жените се привличат и избират дрехи и обувки с по-топли тонове и цветове, мъжете предпочитат, поне тенденциозно, джапанки с по-студени цветове, като кафяво (примерно естествената кожа), черно и т.н.

Разбира се, няма нищо лошо в белите мъжки чехли, но е значително по-малко вероятно да ги видите на краката на един мъж, отколкото на една жена.

Мъжете, като цяло и са привлечени от по-изчистените дизайни, такива без особено много украшения, или избират такива, който са с по-утилитарен смисъл, като кожени каиши и прочее.

 

Дали мъжете ги интересува дизайнът

На въпросът за дизайна на мъжките чехли – да, реално ги интересува дизайнът, затова избират конкретни видове обувки и мъжки джапанки, които по-скоро да паснат на техния характер.

Мъжете имат, общо казано, по-стоичен характер, или поне от тях се очаква да не показват толкова много емоции колкото жените.

Това се отразява и на дрехите и дизайните на обувките, които носят и избират. За сметка на това при тях изборите са доста утилитарни, тъй като са по-скоро насочени към ползотворността на един продукт, дори той да е дреха.

Така при тях, можете да намерите по-практични решения, които все пак имат някаква естетичност. Добър пример са мъжките джапанки от кожа – те имат доста приятна, стилна и особено изчистена визия, която помага за даптиране на подобно по естетика облекло.

Кои мъжки джапанки ще са най-купувани това лято

Мъжката мода се променя по-бавно от женската, тъй като мъжете, тенденциозно, не са толкова придирчиви към това, което носят и обличат, за разлика от жените.

Всъщност, какъвто и да е вашия вкус и интерес към облеклото, най-добрият начин да намерите това, което ще ви отива, е като посетите Stemanelli.com. Там можете да намерите наистина богата селекция от мъжки джапанки, която е подходяща за всеки вкус.