Колко от вас са опитвали говеждо месо? Смятате ли, че си заслужава да похарчите малко повече пари, за да се насладите на висококачествено месо с уникален вкус и аромат?

Всъщност това е едно от месата, които имат благоприятно действие върху организма на човека, това показват проучвания на специалисти, според, които ползите, които говеждото месо от Ангус предлага са наистина много. То е често предпочитано от спортисти и хора, които искат да спазват определен хранителен режим.

 

Защо говеждото месо от Ангус е специално?

Тайната на отличните вкусови качества на това месо се крие в начина, по който се отглеждат говедата. Специалистите казват, че месото от говеда, които се гледат екологично и на свободно отглеждане и биват хранени само с трева и фураж без хормони и антибиотици имат много по-качествено месо. Освен това белите мастни жилки, които преминават през месото са причина то да бъде по-крехко след термична обработка.

 

С помощта на Ангус месно говедовъдство България ще споделим с вас, кои са 6-те предимства на говеждо месо от Ангус.

- То е невероятен източник на желязо, както и цинк, който е от съществено значение за нормалното функциониране на метаболизма. 

- Месото също така съдържа добро количество витамини В12 и основни хранителни вещества като Ниацин.

- Съдържа приблизително 21 грама протеин в 85 грама месо.

- От говеда Ангус се произвежда мраморно говеждо месо, което съдържа омега-3 ненаситени мастни киселини, които могат да намалят риска от високо кръвно налягане, да засили кръвообращението и да намали риска от съсирване на кръвта. 

- Телешкото месо има изискван вкус

- Структурата на говеждо месо Ангус има невероятни характеристики – то е крехко и се разтапя в устата, а това се дължи на мастните жилки пръснати в цялото месо. 

 

Защо да закупите говеждо месо?

Следващия път, когато посетите супермаркета или местен месарски магазин помислите за качеството пред количеството и ако предпочитате наистина качествени продукти поръчайте си доставка на говеждо месо в София от Angusbg.com

 

Избирайки говеждо месо Ангус вие ще получите отлично мраморирано, крехко и изключително вкусно. 

 

Насладете му се!