Криолиполизата – бърз и безболезнен метод за справяне с излишните мазнини

 

Всички искаме да се отървем от ненужните мазнини независимо кой сезон от годината сме. Всеки има някоя част от тялото, която "събира" и на която се натрупват вредните храни, които обичаме да си похапваме

Един от най-ефективните съвременни и безопасни методи е Криолиполизата.

Какво представлява Криолиполизата?

Криолиполизата е неинванзивен, безкръвен и безболезнен метод, чрез който може да намалите мазнините и да добиете идеалните форми. Уникалната система охлажда мастните натрупвания, чрез стриктно контролирано охлаждане или по-точно замразяване на мастните клетки.

В основата на метода е вакуумът, който засмуква кожата и подкожните мазнини, които биват охлаждани до -8 градуса. По този начин 50-70 % от натрупаните мастни клетки се разрушават. Чрез замразяване на мастните киселини се разгражда структурата на клетките. След което се веществата се резорбират от черния дроб.

Къде може да се прилага?

Зоните, върху които може да се прилага криолиполизата са доста (почти навсякъде): корем, ръце, бедра, бричове, паласки. Методът може да се прилага и след бременност, което е един от големите плюсове на процедурата.

Хранителен режим след процедурите

Разбира се, хубаво е да се спазва определен хранителен режим и да се пие поне 2 литра вода на ден. Така се засилва метаболизмът и се ускорява изхвърлянето на токсините.

Странични ефекти след криолиполизата

При по-чувствителните кожи може да се образуват зачервявания или синини, както и намалена чувствителност на третираните зони. Но това не трябва да ви притеснява, защото след няколко дни би трябвало да няма и следа от тях.

Колко процедури са необходими?

За да има видими резултати са необходими около 3 процедури. На ден могат да се обработват около две зони като всяка зона може да се повтори отново след около 40 дни.

 

Предимства на процедурата

- Безболезнена;

- Разрушените клетки няма да се възстановят отново;

- Може да се прилага както при жени, така и при мъже;

- Безопасна е и при жени, които кърмят;

- Не крие рискове за здравето;

- Ефектът се забелязва след 2-3 седмици, а крайният резултат – след 6 месеца;

- Естествените процеси в организма не са нарушени;

 

Но най-важното е преди да направите процедурата е стриктно да изберете подходящ специалист, който да работи с качествени уреди.