Всеки сезон ни изненадва с определен принт, който се превръща в моден и може да се преобрази във всички части от облеклото ни. Камуфлажният, флоралния, тип "зебра" и разбира се леопардовия, са само част от принтовете, които биха ни накарали да преобразим семплата си визия.

Принтът, символ на тигриците, може би не е харесван от всички, поради простата причина, че прекаленото му наслояване се превръща в банално и не стои красиво, но за това нямат вина модните тенденции, а хората които не го използват в умерени дози.

Защо леопардовия принт е за тигрици?

Символ е на величествената голяма котка с уникална украса - това кара жените да се превъплъщават в истински тигрици. Този десен може да внесе много стил в облеклото ви, като е подходящ както за ежедневието така и за по-бляскави вечери.

Правило номер едно в съчетаването на шарени и цветни принтове е да не се смесват с други. Комбинацията райе и леопардов принт, или флорален мотив и райе е жесток страстоубиец. Това са принтове, които привличат вниманието и не бива да се прекалява с тяхното използване. Редно е да се носят с изчистени и семпли дрехи, дори ако ги има и в аксесоарите ви.

Различните цветове, с които е представен леопардовия принт може да предложи интересни визии, които не са еднотипни. Най-срещан е с цветовете черно, сиво и бяло, и другата комбинация е класическите цветове, с които природно е украсен леопардът. Този десен стои прекрасно със златни или позлатени накити - вдъхва блясък и стил. Вижте как най-правилно може да съчетаете този прекрасен десен, без да се злепоставите.

 

- Леопардовата кожа носи лукс и богатство. Редно е да избирате материи, които са качествени, защото евтините платове, на които е отпечатан този десен могат много лесно да развалят цялото изящество.

- За деловия стил или в офиса този принт е забранен, защото там се налага строго делова визия. Все пак не е уместно да работите в банка и да се обличате като тигрица, нали?

- Леопардовия принт може да се съчетава с цветове като бяло кафяво сиво и черно - задължително едноцветни дрехи. В комбинация с червено стои ужасно секси!

- Помнете, че леопардовата щампа акцентира на мястото, на което сте я сложили - тоест подчертава частите от тялото. Затова внимателно изберете дрехата или аксесоара, с който искате да се забележи тази ваша част, или обратно ако не искате да я подчертавате, просто не слагайте там леопардов десен.

- Леопардовата щампа може да се срещне във вашите обувки, чанта, очила, лента за глава, шал, бельо, панталон, блуза - изключително важно е да изберете само едно нещо с отпечатък от леопард, защото тази щампа трудно подлежи на комбинации с други.

 

Леопардовия принт е изключително секси и е чудесен за прелъстяване - стига да не злоупотребявате. Той може да се носи от всички възрасти, защото внушава респект. А за най-големине му почитателки и истински тигрици този принт се среща дори в бельото, включително и спалното.