Мъжки бански шорти

 

Днес има изобилие на най-разнообразни модели бански шорти за мъже, като и през този летен сезон те ще са много атрактивни и актуални.

 

Представителите на силния пол предпочитат именно мъжките бански шорти, тъй като те са комфортни и са удачни за всяка фигура.

 

Бански шорти може да носят както по-слабите мъже, така и по-едрите, които имат желание да скрият дадени недостатъци на телосложението си. Кройката на тези бански осигурява свободни движения и не позволява банските да се впиват в тялото, причинявайки ви неудобство и дискомфорт.

 

В момента на пазара може да откриете както и мъжки къси плувни шорти, така и такива с по-голяма дължина, подобни на модела, който носят сърфистите.

 

Към настоящия момент едни от най-актуалните бански шорти за мъже са моделите на марката ADDICTED, като при тях преобладава средната дължина, универсални са, а материята, от която са направени е висококачествена, в разнообразни цветови схеми, които могат да  удовлетворят и предпочитанията на най-претенциозните господа. Тези мъжки шорти за плуване имат свеж и красив дизайн, който гарантирано ще ви донесе удоволствие от от носенето му.

 

Американската марка  Andrew Christian Christian също предлага множество атрактивни мъжки бански шорти.

Те биват или модела, носен от сърфистите или супер къси, идеални за мъжете, които освен отмора на плажа, търсят и нови познанства.

Мъжките бански шорти на този бранд действително ще ви направят изключително привлекателни с техните интересно контрастиращи цветови схеми.

 

Напоследък супер популярна е и гръцката модна марка Modus Vivendi, която стана тотален лидер в производството на бански за мъже в Югоизточна Европа. Моделите им мъжки бански шорти са решени в ярки, искрящи цветове, интересни, с ципове отстрани – като цяло – необикновени и модерни.

 

На каквито и мъжки бански шорти да се спрете това лято, можете да сте сигурни, че няма да направите грешен избор, защото те ще ви дарят с пълен комфорт на плажа.