Добре, някои чаши наистина са банални. Но дали всички са такива? Съвсем не! След наше проучване за това кои са най-добрите нискобюджетни подаръци, които могат да се намерят в интернет, открихме, че това са точно тези съдове за течности, още наричани „креативни чаши“. Малко повече идеи ще Ви дадем в следващите редове.

Интересни чаши за деца – изненадайте ги с нещо цветно

Чаши с място за бисквитки или други сладки
 

Децата просто обожават сладко...така че това е най-добрият начин да ги зарадвате. По този начин те ще могат да държат бисквитите си директно в чашата с млякото. Цената на този вид чаши започва от 20 лева и може да стигне до 30 ако изработката е качествена.

 

Чаши-фигурки
 

Примерът на снимката е само един от стотиците и дори хилядите модели чаши под формата на животинки. Едни от най-популярни се оказаха точно морските създания, а под тях са всички домашни любимци като кучетата, котетата и птиците. Повечето от чашите също имат поставки за сладки, които ги прави още по-харесвани от децата. Цената е около 20 лева.

Интересни чаши за мъже – изненадайте ги с нещо забавно

 

Чаши за кафе с „жестове“
 

Наистина, мъжете много често бихме се радвали на такива чаши много повече, отколкото на „стандартните“. Подобни жестове вече научно доказано освобождават напрежението, така че може и това да се окажат следващото поколение антистрес играчки. Цената тук отново е около 20 лева.

 

Чаши с емотиконки
 

Подходящи са за двата пола, както и за деца – универсален подарък, който все още не е твърде клиширан. Интересни са и са идеален сервиз от чаши за кафе за хората на новото поколение. Предлагат се в много разновидности като тези са най-популярните Facebook „емоции“. Цената за 1 брой емотикон за пиене е около 15 лева, а сервиз може да коства до 100 лева.

Чаши за жени – заложете на нещо нежно

 

Половин чаша за вино
 

Чашите за вино вече не са това, което бяха. Факт е, че дамите не си падат по пиенето в големи количества особено много. Ето защо подарък като половин чаша за вино няма да е просто нещо забавно и интересно, но и практично. Въпреки нестандартния си дизайн, чашата остава напълно стабилна, дори когато е „пълна“. Цените тук обикновено са същите като при обикновените чаши за вино.

 

Чаши с иронични надписи
 

Дамите са царици на този тип хумор. Ето защо този подарък биха го използвали всеки ден, особено ако са с половинката си. Казват, че хуморът стои в основата на всяка здрава връзка – сега е моментът да проверите това твърдение като подарите комплект от тези чаши.

Всички тези уникални чаши и още много други може да откриете в онлайн магазин Dreboliiki.com