Маратонки

Да, вероятно веднъж или два пъти в живота си сте носили чифт маратонки във фитнеса. Но стилните обувки, или просто модните обувки, са нещо повече от спорт. Чифт дизайнерски маратонки се е превърнал в основна част от гардероба на всеки стилен мъж - независимо дали става въпрос за чифт Converse, Adidas Superstars или дори за ретро чифт мокасини. Изборът на обувки зависи от личния ви стил.

 

Оксфорд

Обувките Оксфорд са класически избор за всеки мъжки гардероб. Стилът възниква в Англия през XIX век, където е създаден с оглед на студентите от Оксфордския университет. Оттогава оксфордската обувка се е превърнала в основна мъжка обувка. Оксфордските обувки се предлагат в множество различни цветове и материали. Можете да избирате измежду различни кожи и материи, включително велур и кожа, пълнозърнеста кожа или комбинация от материи като платно, лен, кордован и др. Оксфордските обувки са чудесно съчетание за почти всеки повод и могат да се обличат както нагоре, така и надолу. Те изглеждат чудесно с чифт чино и блейзър или дори с елегантен панталон. Оксфордските обувки са предпочитани от всеки стилен мъж.

 

 

Ботуши до глезена

Ботушите до глезена са тук, за да останат. Те са най-подходящата обувка за всекидневието и това е така от много години насам. Независимо дали ще изберете чифт ботуши "Челси" или пустинни ботуши, те са основна част от обувките, които всеки мъж трябва да има в гардероба си. Ботушите до глезена са идеални за дните, в които се нуждаете от чифт обувки, които са по-елегантни от маратонките, но все пак са достатъчно небрежни, за да ги носите с каквото искате. Можете да ги носите с дънки, чино и дори с панталон за костюм, за да изглеждате по-елегантно. Ботушите до глезена изглеждат добре с почти всяко облекло - от елегантен костюм до елегантна тениска. Те са идеалната обувка, която можете да захвърлите, когато закъснявате и нямате време да мислите кое с какво си отива.