Може би изборът на обувки остава един от най-важните при създаването на хармоничен образ, защото искаме не само красота, но и удобство. Съвременната мода размива границите на стиловете и предлага на нашето внимание такива опции за комбинации от дрехи и обувки, благодарение на които можем да поддържаме комфорт, практичност и удобство и в същото време да оставаме стилни.

Изборът на обувки може да увеличи или намали степента на елегантност, официалност и тържественост на изображението като цяло, което помага да бъдат различни, в зависимост от настроението и начина на живот.

 

Пола + маратонки

Тази комбинация е не само модерна модна тенденция, но и много удобен избор за ежедневието и за тези, които по различни причини не обичат токчетата. Маратонките понижават степента на елегантност на визията ви и получавате своеобразен микс от женственост и комфорт. Спортен шик. В такова облекло можете да прекарате целия ден на крак и въпреки това да се чувствате енергични. Освен това маратонките могат да вдъхновят спорта и дългите  разходки.

 

Пола / рокля / дънки / панталони + класически джапанки

Тези истински класики на обувките гарантирано ще внесат елегантност и женственост във вашия тоалет. Удобство, гъвкавост, минимализъм, грация и лекота правят лодките популярни в продължение на много десетилетия. Напоследък стана особено популярно носенето на джапанки с дънки, играещи в контраст. Джапанките се съчетават с голямо разнообразие от дрехи: както класически, така и не толкова.

 

Пола / рокля / дънки / панталони / къси панталони + мокасини

Тези удобни и практични обувки, заимствани от красивата половина на човечеството от мъжкия гардероб, са се утвърдили здраво в модните гардероби по целия свят. Пискюл или ресни (или набор от тези декоративни детайли) често украсяват мокасините. Те изглеждат еднакво стилно с поли и панталони.

 

Летни тоалети + еспадрили

Летните обувки, произхождащи от Испания и южната част на Франция, изработени от естествени материи с въжени подметки, станаха популярни за първи път през 60-те години и сега отново са на мода. Еспадрилите създават специално настроение: лекота, пътуване, свобода и релаксация. Изглеждайте страхотно с рокли, поли, шорти, гащеризони, дънки или панталони. Препоръчва се да се носят на боси крака.