Всички сме се сблъсквали с тежката мисия, наречена "основно почистване" и знаем колко време и енергия отнема тя. Ако направим сериозна равносметка, обаче едва ли ще се окаже, че сме спестили много средства, нагърбвайки се отново с тежката мисия.

След като така или иначе ще влагаме средства в закупуването на почистващи препарати и в наемането на специализирана техника, не е ли по-добре да потърсим най-изгодните за професионално почистване на домове цени и да възложим задачата на професионалистите?

Какво ще получим срещу парите си, наемайки фирма за почистване на домове в София?

 

На първо място ще получим свободно време, което да прекараме приятно със своето семейство или приятели и ще се приберем в дом, блестящ от чистота, на която ще се радваме дълго време.

 

Като услуга ще получим това, което сме поискали, наемайки фирмата, а то вероятно ще включва:

- Измиване на прозорците и дограмата. Колкото и да е лесна за почистване съвременната дограма, тя все пак изисква не малко физически усилия и качествени препарати за почистване. Защо да си създаваме това главоболие, като наемайки фирма за професионално почистване на домове ще имаме резултат – много по-добър от този, който бихме постигнали сами.

- Машинно измиване на подове и изпиране на меки настилки и дамаски. Телевизионните реклами ни обещават чудеса, когато ни предлагат своите почистващи препарати. Опитвали ли сте се, обаче да изперете тежките килими и дамаската на меката мебел? Резултатът най-често е подгизнали от вода материи, за чието изсъхване са необходими поне няколко дни.

 

Професионалните почистващи фирми като Рефлекс М, разполагат с техника, благодарение на която ще можете да ползвате меката мебел още същия ден, а килимите ще изглеждат, като нови и ще бъдат напълно сухи, без да повреждат скъпата подова настилка върху която са поставени.

 

Плочките в банята, коридорите и кухнята са частите от дома, които най-много се нуждаят от сериозно почистване, защото рутинните прахосмукачка и парцал не само са неефективно средство за почистване, но често събират мръсотията във фугите между плочките и паркета.

 

Вместо да се преуморяваме, лъскайки тези тесни пространства с четка за зъби можем да оставим фирмата за почистване на домове да включи своята тежка артилерия – техниката. Със силата на горещата пара всяка твърда повърхност ще бъде върната към живот. Ще имаме блестяща от чистота баня, кухня и дори кухненско оборудване, на които ще се наслаждаваме, докато не дойде време за следващото основно професионално почистване.