Пътна помощ и репатрак услуги – значение у функции.

Рядко някой се замисля за ситуации, в които може да се от услугите на пътна помощ. Затова е полезно всеки шофьор да има номер за обаждане на пътна помощ. Ако е необходимо, винаги можете бързо да поръчате услугите и бързо да разрешите проблема с евакуацията на автомобила.

1. Евакуационни услуги. Ако вашият автомобил не може да продължи да се движи в резултат на някаква неизправност, той ще бъде извозен до най-близкия автосервиз или до посочения от вас адрес.

 2. Мобилна техническа помощ. Услугата се предоставя след телефонна консултация с автомеханик и определяне на възможността за ремонт на автомобила на мястото. Лимитът на работа на автомеханик е 60 минути. Мобилната услуга за техническа помощ включва:

- подмяна на гума в случай на пробив или повреда на резервната гума;

- стартиране на двигателя с изтощен акумулатор;

- доставка и зареждане на автомобила с гориво и количество, което осигурява възможност да отидете до най-близката бензиностанция;

- подмяна на лампи с нажежаема жичка.

3. Доставка на автомобил до посочен адрес.

4. Информационна и правна подкрепа. Услугата включва:

- консултация с автомеханик по телефона;

- предаване на съобщения на трети лица (роднини, познати и др.) поради обстоятелства, свързани с пътни инциденти;

- призоваване за допълнителна помощ (медицински, спасителни служби и др.);

- съдействие в случай на застрахователно събитие;

 - предоставяне на необходимата информация на застрахователите;

- съвети относно правоотношенията в областта на автомобилния транспорт и експлоатацията на превозните средства.

5. Отговорно съхранение на автомобила. Услугата се предоставя при условие, че доставката на автомобила до сервиза е невъзможна, поради не работене или други причини.

Гаранции при извозване на автомобили

Евакуацията на превозни средства не е лесна задача, тъй като по време на евакуацията на превозните средства е необходимо да се осигури внимателно товарене и транспортиране. Екипът от специалисти на фирма Найденови Ауто е с богат опит в превоза на леки и товарни автомобили, така че можете уверено да ни поверите репатрирането на лекия автомобил.

При евакуация се използват платформи, които са оборудвани с всичко необходимо за внимателно товарене и транспортиране на превозните средства. При евакуация на автомобил, фирмата гарантира на своите клиенти безопасността на транспортирането и спазването на условията при евакуация на автомобили.

Оборудвани сме с модерно навигационно оборудване, което позволява да контролирате движението на превозното средство и местоположението му. Фирмата предлага изгодни цени за извозване на всички видове превозни средства, включително, спортни автомобили, мотоциклети, ретро автомобили и други.