През първите есенни дни е добре да помислите как ще се отоплявате през зимата. Климатичните промени направиха летата в България много по-горещи, но и зимите много по-сурови. Ето защо Ви трябва първокласен климатик, който да гарантира със 100-процентова сигурност Вашето отопление през зимните дни, когато температурите са под нулата. Един от най-целесъобразните избори, които можете да направите, са подовите климатици Midea. Със своята инверторна технология и с високите си показатели за енергийна ефективност (ен. клас на охлаждане А++ и на отопление A+++) те ще се погрижат за Вашето спокойствие и уют през зимата.

Подгответе се за зимата с подовите климатици Midea!

За разлика от стенните климатици, които имат само един изход за затопления въздух, подовите климатици Мидеа разполагат с цели два – горен и долен, като долният изход насочва топлата въздушна струя хоризонтално по пода директно в премръзналите Ви от студ крака, когато се прибирате от работа. Уверяваме Ви, че усещането е неповторимо и може да се сравнява само с усещането за топли крака, когато се отоплявате с подово отопление.

Освен това подовите климатици Midea разполагат и с Турбо режим за моментално затопляне на въздуха, когато сте отсъствали от дома Ви цял ден и климатикът е бил изключен. Турбо режимът е с продължителност от 20 минути и се активира само с едно докосване на дистанционното управление, като след изтичането му климатикът се връща към стандартния си режим на работа.

В допълнение към Турбо режима е функцията „Топъл старт“ (Anti-cold Air). По принцип, когато климатиците започват работа в режим на отопление, първоначално те издухват студен въздух, след което въздушната струя се затопля. Това може да Ви създаде сериозен дискомфорт, особено когато температурата в стаята е ниска. С подовите климатици Мидеа обаче няма да имате този проблем. Благодарение на функцията „Топъл старт“ те започват да издухват топъл въздух още със стартирането на климатика в режим на отопление.

Друго страхотно предимство на подовите климатици Midea е способността им да продължат работа в авариен режим. По принцип, когато бъде отчетена грешка в работата на температурния сензор, климатикът спира работа и показва код за грешка. Подовите климатици Midea също извеждат код за грешка на LED дисплея си, но продължават да работят, за да са сигурни, че няма да останете без отопление в мразовитите зимни дни.

Друго преимущество на подовите климатици Мидеа е голямото разнообразие от варианти за техния монтаж. Вътрешното тяло на подовите климатици Midea има изключително компактни размери – широко е 700 мм, високо е 600 мм, а дебелината му е едва 210 мм, което прави подовите климатици Midea изключително удобни за монтаж в стенни ниши, както и под прозорци. Така ще спестите място, което ще можете да усвоите по-целесъобразно. Доста практично, не мислите ли?