Prime Lase Hr е диодно лазерна процедура, подходяща за всички типове кожа и косми, която премахва нежеланото окосмяване изключително бързо, безболезнено и ефективно. За разлика от другите лазерни процедури, тази може да се използва върху всички зони на лицето и тялото.

 

Как работи?

Специфичното при този лазер е, че той загрява и разрушава фоликула в корена на косъма, а това е причина космите след процедурата да окапват сами.

 

Подходящ ли е за всички типове кожа?

Отговорът е – да! За разлика от някои други лазерни процедури, диодната лазерна епилация с Prime Lase вие няма да имате никакви проблеми, тъй като е подходяща за всички типове кожа. Приложим е както за мъже, така и за жени и може да се използва за всички зони на лицето и тялото. Процедурата е изключително подходяща за отстраняване на космите по лицето, причинени от състояния като синдром на поли кистозните яйчници.

 

Колко процедури са необходими

Според специалистите от център за диодно лазерна епилация с Prime Lase – Wave Skin&Body care center лазерът може да третира само косми, които са в статии на растеж или с други думи, тези, които са видими на повърхността на кожата. Това са едва около 30% от всички косми видими по едно и също време, докато останалите все още спя.

Можете да постигнете желаните резултати и в рамките на 6 процедури на интервали от по 7-8 седмици, за да елиминирате космите на всеки от растящите етапи, но все пак това изключително много зависи и от третираната зона. Както вече казахме броят на необходимите сесии ще зависи от вашите индивидуални нужди, включително от размера на зоната, която ще се третира и цвета и дебелината на косъма.

 

Процедурата болезнена ли е?

Диодният лазер Prime Lase HR има вградена охлаждаща технология, чрез която въпреки, че лазерната енергия се доставя в кожата, повърхността на апликатора е хладен с постоянна температура от 5 градуса. По време на процедурата може да почувствате боцкащо усещане, но то не причинява неудобство. Предимството на този апарат пред останалите е възможността да се третира дори и черна кожа без клиента да усеща никакъв дискомфорт.

 

Колко време продължава сесията?

Това зависи от размера на зоната, която ще се третира, но благодарение на своя апликатор дори и по-големите зони се третират по-бързо и ефективно спрямо другите лазерни процедури.

 

Колко дълго ще продължи ефекта след процедурата?

Prime Lase HR може да премахне космите за постоянно. Третираните косми няма да порастат обратно. Въпреки това, имайте предвид, че всякакви хормонални промени, които преживявате в бъдеще, могат да доведат до нов растеж и може да се наложи допълнително третиране.

 

Има ли странични ефекти?

Страничните ефекти са минимални. Те могат да бъдат зачервяване на третираната зона и малки неравности около нея (перифоликуларен оток), които могат да продължат между няколко часа и няколко дни преди зарастването.

 

Колко струва?

Цената на лечението зависи от размера и местоположението на зоната, която ще се третира.