Искате ли да предадете ново измерение на своята рекламна кампания? Нуждаете ли се от различната реклама, която непрекъснато да напомня за Вашето рекламно послание, за лицето на Вашата търговска или фирмена марка?

Необходима Ви е рекламна табела, представляваща светещ или несветещ надпис, който да повиши ефективността и търсенето на продуктите Ви.

 

Основни варианти за изработка на рекламни надписи

 

1. Надпис с фолио - избраният текст се изрязва от фолио с необходимата големина, цвят и шрифт. Рязането става по контур. С тази техника се постигат различни форми на текста, като се използват различни по вид и цвят фолиа.

Предимства - ниска цена и голяма трайност на изработения продукт при експлоатация в неблагоприятни външни климатични условия.

 

2. Печат на фолио - технология, която позволява да се печатат различни изображения, надписи, фирмени знаци с принтер върху различни материали. Медиите, с които се работи, са много разнообразни и дават възможност да се обхванат всички аспекти на рекламата, да се задоволят всички изисквания на поръчителите.

Предимства - при графичния и пълноцветен печат компютърният файл може да съдържа разнообразни цветове, преливащи тонове, полутонове и ефекти при запазване на цената на услугата. Надписът обикновено се защитава допълнително чрез ламиниране.

 

3. Изрязване на надписи с рутер, лазерно рязане - посредством машина, наречена рутер фреза, се изрязват надписи и лога от твърди материали като PVC, бонд, плексиглас с дебелина до 30 мм. Лазерното рязане се прилага с цел рекламното изделие да добие завършен вид, без да се налага допълнителна обработка.

Предимства - автоматизиране на процеса, което осигурява перфектен вид на готовото изделие.

 

4. Надпис от фолио за стена или фототапет - намира приложение при интериорните реклами, където видимите части от стените в работното помещение могат да бъдат използвани за отправяне на рекламни послания.

Предимства - интересно интериорно решение, подобряващо скучния вид на работните помещения в офисите и добро хрумване за рекламно представяне по необичаен начин.

 

5. Реклама с обемен надпис - най-внушителната реклама, създадена от 3D графични елементи: букви, надписи, фирмено лого. Текстът може да се монтира на дистанционер, който го отделя видимо от опорната стена, фасада или друга основа, за да се подчертае обемът на буквите. Светещите обемни букви са основната сила на рекламните надписи. Те са водеща имиджова реклама, защото осигуряват 24-часова презентация на марката, като нощната им визия е особено ефектна.

Предимства - рекламният надпис може да се оформи чрез преливане на цветове и ефекти, което прави този тип надпис най-подходящ за рекламната стратегия на хотели, офиси, магазини, рецепции или заседателни и представителни зали и приемни.

 

Значение на рекламните надписи в рекламните кампании

С високото си ниво на креативност, новаторските си похвати и решения, рекламните надписи не просто представят продуктите или дейността Ви на пазара, но ги правят забележими и предпочитани. Този рекламен продукт превръща Вашите изделия в марка, която заслужава да бъде избрана.