Настъпва есента и разбира се обръщаме поглед към това, което ни предлагат модните стилисти за студените месеци. Сверяваме часовника си не само за тенденциите в облеклото, но и по отношение на дамските и мъжки бижута.

Открояващите се бижута този сезон са изключително разнообразни, но можем да обърнем внимание на няколко тенденции.

 

Синджири с изразителни висулки.

 

Сребърните синджири и ланци бяха акцент в ревюто на Dolce & Gabbana,  представящо есенно-зимната мода, вдъхновена и посветена на барока.

Вижданията на италианските дизайнери са масивните сребърни колиета да бъдат носени върху неонови блузи тип поло, дълги рокли с високи яки или разкошни ризи с открояващи се буфан ръкави. 

Бижутата от сребро придават пищност и драматизъм в цялостната визия на моделите. Среброто е материал, който внушава стабилност, носи безпогрешна класическа линия и аристократизъм. То е подходящо допълнение към официалното облекло и го допълва не само по отношение на цялостния облик на избраното модно съчетание, но и по отношение на себеизразяването и представянето по най-добрия начин.

Няма как да не признаем, че бижутата са не само неизменен аксесоар, допълващ външността ни, но и знак за нашите модни и дори музикални предпочитания.

Един мъжки ланец от сребро например е предпочитано бижу от почитателите на рок музиката. Феновете на рок бандите избират бижута с по-масивен и изразителен дизайн. Специфичните особености на този тип синджири се изразяват в по-широки и по-груби плетки. Тези бижута внушават сила, суров характер, безкомпромисност и твърдост.

Модните ревюта на световните дизайнери ни представиха още една актуална тенденция в бижутерийното изкуство и това са синджирите със сребърни висулки. При повечето дизайнери те са масивни, категорични, дори разточителни.

Подобно бижу определено може да промени изключително кардинално вашия външен вид и да превърне дрехата и външността ви от обикновени и делнични в екстравагантни, оригинални и приковаващи погледа.

 

Дали да изберете синджир от сребро за вашата пролетна визия?

 

Това е един наистина доста добър избор за всички модни почитатели, които искат не просто да бъдат облечени според актуалните модни тенденции, но и държат на това дрехите и аксесоарите им да носят отношение, настроение и усет към стила и естетиката.

За хората, които търсят изисканост, лукс и висока класа, както при специални поводи, така и в ежедневието, са подходящи синджирите с плетка картие и кралска плетка.

 

За онези от вас, които не могат да излязат от къщи без подходящо бижу и се чувстват като голи без обеци, пръстени и колие, препоръчваме да заложат на красиви сребърни синджири тази пролет. Те са актуални, дълготрайни и естетични, съчетават се чудесно с различен тип дрехи, притежават здравина и елегантен и стилен дизайн.

Разгледайте новите модели и изберете такова колие, което ви допада и което бихте носили с удоволствие. Предстоят доста студени и често доста неприятни дни, в които не всеки от нас ще бъде в добро настроение. Именно в такива моменти не бива да забравяме, че едно добре изработено и красиво бижу може да бъде повод за комплимент и усмивка и да превърне обикновения мрачен ден в едни малък празник.