Присъствието на указателни и рекламни табели, е неразделна част от инфраструктурата по света и у нас. Табелите могат да носят информация за имена на улици, градове, села или пък да имат чисто рекламна цел, която да ви извести за наличието на заведения, болници и търговски обекти в близост до дадения път.

 

Всеки от нас е срещал рекламни табели, които ни запознават с наличието на близка бензиностанция, газостанция или ресторант. Най-често под логото на обекта е поставен рекламен надпис на съответната компания, която обслужва пътуващите. Подобен тип табели могат да се срещнат в цяла Европа и в други части на света.

 

Благодарение на тази знакова система, участниците в движението научават за съществуващи хотели, ресторантски вериги, медицински центрове и прочие. Насочващите стрелки и описанието на дължината до дадения обект са в основата на въпросните помощни средства.

 

Другият разпространен вид табели са указателните. Те играят основна роля за шофьорите, защото информират за актуалното ви местоположение. Без тях водачите по-трудно откриват даден град, село или улица, пък дори да разполагат с карта. Липсата на указателни табели може да доведе до сериозни обърквания в движението, което не бива да се допуска от нито една община.

 

Употребата на здрави материали за закрепване на табелите, както и спазването на Българските държавни стандарти са задължителни фактори при покупката на този род съоръжения. Компетентни в изработката на знакова система, са фирми като Трафик пътна сигнализация ЕООД в град София, които имат сериозен опит при изграждането на пътната инфраструктура у нас.

 

В обобщение

 

При положение, че рекламните и указателните табели са дефицит, то е на лице дискомфорт за участниците в движението. Ние от ТПС ЕООД предлагаме най-добрите условия и материали за създаването на знакова система, тъй че може да ни се доверите, когато пожелаете. Още за нашите услуги ще прочетете в сайта на фирмата trs-bg.com. Очакваме поръчки от цялата страна.