В България има доста видове чай, като всеки е с различно действие. Човек може да си купи чай от всеки специализиран магазин за чай, хипермаркет или онлайн магазин за хранителни стоки. Пред вас се разкрива доста голям избор, но ако трябва да се говори за конкретните цели, то те са точно четири.

Започваме с първата причина да пиете чай е укрепване на цялостното здраве, като най-често, когато ни хване грип или настинка, прибягваме именно до пиене на чай. Билковите чайове се използват най-често, защото е известно че билките имат силно антисептично и противовъзпалително действие.

Втората най-често срещана причина са стомашни проблеми, като болки в корема, запек, подут корем и други. Третата причина е детокс, което означава пречистване от вредни вещества и токсини от нашия организъм. Четвъртата причина е отслабване и това което ни интересува конкретно е изгаряне на мазнини, както и забързване на метаболизма.

 

За споменатите горе проблеми, може да пиете различен вид чай за всеки един проблем - така например при грип и настинка, билковият чай е много добър избор. Комбинацията от лайка, валериана и мента ще помогне бързо при подут корем. Зеленият чай е известен със своето детоксиращо действие, а пък черният чай може да помогне при изгарянето на мазнини. Макар и чайовете, които изброихме да не са скъпи, да ги пиете всичките наведнъж не е оптимално решение, особено ако искате да отслабнете, да пречистите организма си и да се оттървете от подутия корем веднъж завинаги. По-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, който да помага еднакво добре при различните проблеми, които изброихме. Така ще сте сигурни, че само с един чай може да решите всичките си проблеми.

 

И така стигаме до въпроса кой е най-добрият чай, който да ни помогне при всички тези проблеми. Отговорът е Пу-ер чаят! Известно е на консумиращите го по цял свят, че той е най-добрият вариант за отслабване, детоксикация, стомашни проблеми, както и цялостно здраве. Невероятните действия на този чай върху нашето тяло, се дължат на спецификата на неговото приготвяне и съхранение. Пу-ер чаят преминава през т.нар. период на ферментация, който започва след събирането на листата и завършва с пресоването им в различни форми - малки блокчета или пити.

 

Именно този процес на ферментация прави чая вълшебен, като насища листата му с благоприятни микроорганизми, които се борят със затлъстяването, горенето на мазнини и подутия корем. От тук следва важен въпрос - какво е качеството на суровината.

 

Пу-ер чаят произлиза от югоизточен Китай и по-конкретно провинция Юнан. Това е мястото на първите реколти Пу-ер чай. Първата фабрика за Пу-ер чай в Китай е открита през 1970 година, като автентични реколти от 1970 до 2000 година, варират между $2000 и $5000 за килограм. Подобно на добре отлежалото вино, Пу-ер чаят изменя вкуса си към по-добро, в зависимост от възрастта си, но сами разбирате, че не всеки може да си позволи подобен лукс.

 

MYTEA.BG предлага Пу-ер чай с превъзходно качество на отлични цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Може да бъдете сигурни в отлично качество, тъй като ние работим директно с производители от Китай, които внимателно следят целия процес от събирането на листата до пресоването в готова продукция. Това е главната разлика с повечето останали вносители. Ние наистина държим да ползвате само най-качествения Пу-ер чай в България.

 

За нас е важно, не само качеството на съдържанието, но и външния вид на опаковката. Поради тази причина сме заложили на качествени метални кутии, като всяка кутия съдържа 15 блокчета Пу-ер чай, достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Опаковката ни позволява да съхраним ценните свойства на чая и да усетите аромата му, дори след като само отворите кутията. Приготвянето на чая е доста лесно и става за под 10 минути.

 

Всяка една чаша Пу-ер чай Ви приближава към желаната фигура, по-добро здраве и максимална енергия. Дайте старт на ново начало, като посетите нашия сайт на адрес https://www.mytea.bg и поръчате от нашите пакети. Ние Ви гарантираме по-добро здраве, енергия, тонус, пълна детоксикация и трайно отслабване. Убедете се сами в качеството на най-добрия Пу-ер чай в България. Очакваме Ви!