Ако сте един от вярващите в „чак не съм пък толкова богат, за да си купувам евтини стоки" то със сигурност цените качеството на идеалната чанта. Вие знаете колко надвишават цената си с качество, уникален дизайн на металните части - това са перфектните чанти, които не губят блясъка си, за един сезон. Представяме ви топ седем световни марки чанти - една инвестиция, за която няма да съжалявате.

 

Хермес

 

Чанта Hermes ConstanceИма толкова много причини, поради които обичате чантата Хермес - това е класика, но в същото време практична и удобна. Дизайнът и е усъвършенстван до най-малкият детайл и тя е достоен опонент на  европейските качествени модели. В света на знаменитости и известни личности, тази чанта внимателно е подбрана в колекцията на Рейчъл Билсън, Ашли Оулсън и Даян Крюгер -  всички тези дами, които наистина знаят как да избират своя стил за великолепие. Модел "Констанс" е една от не безизвестните и една от първите чанти, която предпочиташе Джаки Кенеди.

 

Прада

 

The Devil Wears Prada, любимата чанта на американската актриса Елизабет Банкс и София Вергара и много други холивудски звезди. Прада - италиянската модна къща, която в продължение на години върви по своя път, който води до "вечни" творби, които са удобни за всеки повод и се характеризират с изключителна елегантност.

 

Шанел

 

Чантите от луксозната модна къща Шанел може би са едни от най-разпространените и най-търсените модни аксесоари в галактиката. Шанел чантите са обект на желание на всяка жена още от времето, когато Коко Шанел за първи път представи своя чанта и продължава да има същият омагьосващ ефект върху всяка уважаваща себе си дама. Както преди, така и сега цената на този модел чанти е като парче от тортата, но тя е създадена в стила на най-големите звезди в света и за всяка жена е невероятно постижение да я притежава.

                                                                        

Louis Vuitton

 

Дамска чанта марка Louis VuittonВ далечната 1854г., след седемнадесет години на изучаване и усъвършенстване в занаята производителя на чанти и куфари Louis Vuitton отворил собствен занаят специализиран в модните чанти. Скоро се оказва, че е взел правилно решение и предприел доста умен ход с оглед на бъдещето, защото изведнъж чантите създадени в Париж достигнали огромен растеж във висшата мода. 150 години по-късно, модна къща Louis Vuitton все още е короната в индустриалната мода и чантата с монограм LV продължава да увеличава кръга си от почитателки.

 

Gucci

 

 Основана през 1921г. във Флоренция, Гучи е модна къща, която вече е цяла модна империя. В този си вид, качеството и дизайн те са признати от много световни личности, а инициалът "G", който краси всяко едно дизайнерско решение е идеал за ценителите на модата.

 

Треньор

 

Това е американска марка, която се характеризира със своята уникалност. Стилът и е предмет на уважение в продължение на години. Този модел чанти ще останат запечатани завинаги в сърцата на всички градски момичета и класика за жените, предпочитащи бизнес стилът.                                                               

Чанта Dooney & BourkeDooney & Bourke

 

В сравнение с изброените до сега модни марки, модна къща Dooney & Bourke е сравнително нова, но не по малко уважавана. Тя е основана през 1975г. и вече е призната като перфектната и уникална марка чанти от много личности и звезди.