Омръзнало ли Ви е да чакате по опашки в офиси на доставчици или да си губите времето, сравнявайки цените в различните сайтове? Това лесно може да се избегне. Подарете си време, което да прекарате в по-приятни занимания. Вече е лесно. Иновативна платформа събира на едно място специални оферти за интернет и кабелна телевизия. За няколко секунди може да заявите услуга, без усилия и нерви.

 

 

Как работи?

 

 

  1. 1. Изберете тип услуга, град и квартал

 

В сайта на operator.bg можете да намерите всички топ предложения за телекомуникационни услуги. Ако търсите най-изгодните оферти за интернет, изберете от падащото меню Вашия град и квартала, след което ще се визуализират предложения с покритие във Вашия район.

 

  1. 2. Вижте опциите
  2.  

Лесно може да видите различните цени, скорости на връзката, както и кои планове предлагат рутер или други екстри. След като сте разгледали показаните оферти за интернет, можете да се обадите на изписания телефон или да натиснете бутон за заявка на услуга.

 

  1. 3. Заявете избраната услуга

 

Има два лесни начина да заявите избраната услуга. Единият е да наберете номера, който е изписан срещу всички оферти за интернет, а другият е да натиснете бутона „Заяви тук“. Оператор ще се свърже с Вас, за да уговорите удобно време за включване.

Предимството на платформата е, че обединява на едно място офертите на различните интернет доставчици и оператори, но и предлага ексклузивни предложения, които фигурират единствено там.

 

 

Още възможности

 

Ако имате любим телевизионен канал и желаете да изберете пакет, който задължително включва фаворита Ви, можете да натиснете „Търсене по  канал“ и ще откриете кои планове за телевизия са подходящи за Вас, както и какви са техните месечни такси. Operator.bg разполага и с Data Calculator, благодарение на който можете да прецените какъв трафик на данни Ви е нужен.

 

Не сте доволни от услугите, които ползвате или просто искате да видите специални топ оферти за интернет? Използвайте платформата на Operator и ще се насладите на бързо и любезно обслужване, а после – на качествена услуга.