Витоман може да се похвали като "избор №1 за подобряване на мъжкото либидо" и се твърди, че ви дава "по-твърди, по-трайни ерекции" и увеличава сексуалния нагон.

 

Витоман може да бъде закупен от официалният му уебсайт.

 

Витоман съдържа три основни съставки, които помагат за възстановяване на кръвния поток на пениса и стимулират производството на тестостерон.

Това означава по-мощна ерекция при поискване, повишена сексуална издръжливост, по-висок сексуален нагон и по-мощни оргазми.

 

Съставките на Витоман са:

 

Листа на Епимедиум - Според Списанието за Сексуална медицина и Американското Химическо дружество, употребата на Епимедиум подпомага производството на нови кръвоносни съдове и отпуска гладката мускулатура за увеличаване на притока на кръв.

 

Сибирски Женшен - женшенът обикновено се приема сам или с билкова формула за повишаване на сексуалното представяне в традиционните китайски медицински практики. Полезните ефекти са научно оценени и потвърдени в мета-анализи на рандомизирани клинични изпитвания.

Например в двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване 45 мъже с умерена до тежка еректилна дисфункция са установили подобрение в своите резултати по еректилна ефективност и сексуално удовлетворение след третиране с дози по три пъти на ден. Подобно проучване при 60 мъже с еректилна дисфункция също отчита значително подобрение на еректилната функция, включително твърдост, проникване и поддържане на ерекцията след приемане на сибирски женшен.

 

Трибулус Терестрис - активните вещества, извлечени от билката, подпомагат производството на нивата на лутеинизиращ хормон (LH) в организма. Това от своя страна влияе положително върху секрецията на полови хормони - производство на тестостерон при мъже (поддържа либидото). По-високите нива на тестостерон не само засилват сексуалното желание, но и поддържат добрата картина на сперматогенезата.

 

Предимства и резултати на Витоман

 

На официалният уебсайт има дълъг списък от предимствата на Витоман. Казано просто този продукт за подобряване на мъжката потентност има за цел:

- Подобряване притока на кръв към пениса

- Увеличаване нивата на издръжливост

- Увеличаване нивата на тестостерон

- Увеличаване на либидото и на сексуалния нагон

- Подобряване на сексуалното удоволствие и оргазмите

- Увеличаване на сексуалното представяне

- Повишаване на мъжката увереност

 

Ще имате възможност да се насладите на всички тези ефекти, след като започнете да употребявате Витоман.

 

Как се приема Витоман?

 

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, сутрин и вечер след хранене.

При мъже с наднормено тегло, приемът може да се увеличи на 3 капсули на ден ( сутрин, обед и вечер). 

 

Къде можете да закупите Витоман?

 

Можете да закупите този продукт от основния уебсайт. Той дори се продава с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Доставката е безплатна при покупка на повече от един флакон.

 

Задоволяващият секс разчита на добра, твърда, дълготрайна ерекция. А добрата, твърда, дълготрайна ерекция разчита на притока на кръв.

Витоман използва естествени съставки, за да помогне за увеличаване на твърдостта и устойчивостта на ерекцията, като увеличава притока на кръв към пениса.