Лазерна епилация без ограничения! Да, това е съвременна и напълно щадяща за кожата процедура за обезкосмяване. Процедура за лазерна епилация с иновативния уред "Elysion", може да си направите в Студио за красота "Амбър". Салона ще ви предложи модерна и уютна обстановка, прекрасно отношение и истинска наслада от всяко Ваше посещение. Специалистите с радост ще ви обяснят за всяка стъпка от процедурата, за да сте спокойни и удовлетворени от постигнатите резултати.

Лазерната епилация в Бургас си има ново име, и то е "Elysion Pro"! Съвременният уред, е най-бързият диоден лазер, който се използва безпроблемно през цялата година, дори и в разгара на летните месеци. Elysion Laser удобно, безопасно и напълно ефективно премахва нежеланото окосмяване, дори от най-чувствителната кожа на лицето. Съвременната технология гарантира достигането до точната дълбочина на фоликулите, като спира растежа на косъмчетата в техния активен растеж.

За трайното редуциране на окосмението, голямо значение има типа на кожата.  Elysion премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick).

Каква е технологията на Elysion? Премахването на окосмяването се извършва по метод, при който лазерните импулси, влияят върху пигмента на космения фоликул - меланин, причинявайки температурно разрушаване на клетката на фоликула, без никаква опасност от увреждане на кожата.

Болезнена ли е процедурата? Благодарение на охлаждащата система на Elysion "crystal freeze", епилацията е напълно безболезнена.  Системата поддържа температура на накрайника от 6 градуса, което прави обезкосмяването безоспасно и комфортно.

Ако говорим за ползите от Elysion, то на първо място ще споменем постигането на дълготрайно обезкосмяване  за кратък период от време, като същевременно уреда видимо подобрява състоянието на кожата. Лазерната епилация помага да се предотвратят проблеми като "обърнати косми", пъпчици, проблеми с фоликула и други.

Процедурата за лазерна епилация е най- добрият ви избор, защото се прави бързо, няма възстановителен период, и е безболезнена. След процедура при хора с по- чувствителни кожи може да се наблюдава зачервяване, което изчезва бързо.

С Elysion ще се радвате на здрава, гладка и сияйна кожа дълго време! Ползите са многобройни. Всички, които желаят да изглеждат още по- добре, спестявайки време и усилия в ежедневни процедури за обезкосмяване, могат да се възползват от невероятния метод, изключително щадящ и напълно безвреден за тяхната кожа, постигайки дългосрочни резултати и радвайки се на гладка до съвършенство кожа без проблеми. Само след няколко сесии, окосмяването се редуцира до 95 %.

Нашите специалисти ви очакват! Те ще ви дадат насоки и безценни съвети какво да правите преди и след процедура за лазерна епилация. Защото Вие заслужавате най- доброто!