Рекламни запалки са чудесен начин да рекламирате вашата марка или услуга, да я направите по-разпознаваема, защото подобни аксесоари могат да се предават на партньори и редовни клиенти (особено ако се занимавате с продажба на тютюневи изделия). Можете да сте сигурни, че рекламни запалки ще бъдат полезни не само за хората, които пушат: този аксесоар ще се превърне в полезно нещо в ежедневието. Запалките с лого са чудесен начин да рекламирате вашата фирма, да я направите по-разпознаваема.

 Рекламни запалки, това е стилен аксесоар за хората, запалка с красив дизайн винаги ще подчертае вашата индивидуалност, ще ви открои от останалите.

Един от най-разпространените начини за реклама чрез сувенири, са рекламните запалки. Те са на ниски цени, а също така и потребни на голяма част от населението. Поради това си свое приложение се превръщат в един универсален рекламен подарък, подходящ за рекламиране дейността на фирми.  

Рекламните запалки са подходящи за утвърждаване и поддържане на идентичност в вашата услуга или продукт, рекламни участия, рекламни събития и промоции! Това е рекламен призив с мотивационна функция. Рекламни запалки  - те дават възможност да привлечете нови клиенти, както и да придобиете редовни клиенти. Ето защо можете да сте сигурни, че такъв подарък ще служи дълго време на вашия клиент или партньори.  По този начин рекламните запалки ще ви позволят да проведете успешна рекламна кампания.

Брандирани с печат са идеалния начин за рекламен сувенир, който цели подбуда и повишаване активността на вашите клиенти с цел популяризиране на вашата марка и съпътстване с фактическа информация т.е. явява се идеален рекламен подарък за корпоративни събития, за семинари, за рекламни мероприятия, за фирмени празници или лични празници!

Много малки неща са станали големи чрез правилната реклама.