Здраве - полезни съвети, дискусия, медицински представители, лечебни заведения, аптеки

Здравната платформа CredoWeb отчете засилен интерес през 2017 година и се утвърди като една от водещите социални мрежи, свързани с медицина у нас.

CredoWeb.bg носи ползи за всеки, гласи слоган, разположен на началната страница на проекта и с право, тъй като позволява леснодостъпна информация на здравна тематика, както за пациенти, така и за медицински лица, докторанти и студенти и за обикновени читатели, които желаят да получат допълнителни разяснения относно дадена болест, диагноза, здравословен начин на водене на живот и други.

Проектът може да се отличи със забележителните 21000 регистрирани пациенти, част от общество, дискутиращо всякакви здравни тематики, близо 15000 медицински лица и експерти в сферата на здравеопазването, хора, които ежедневно споделят най-актуалните тенденции в областта на медицината, дискутират и разискват различни здравни тематики, както и близо 2000 страници, в които са представени продукти и услуги, отново свързани със съвременната медицина.

Ако сте сред потребителите, търсещи медицински специалист и лечебно заведение, към което да се обърнете, то със сигурност трябва да започнете от CredoWeb.

Дигиталната сфера се развива с бързи темпове, а в отговор на нуждата на потребителите и платформата дава своето, при това безплатно. Сайтът, посочен по-горе може да подобри живота Ви. Регистрирайки се Вие можете да публикувате статии, да споделяте натрупан опит с хора, притежаващи сходни интереси, да се абонирате за получаване на най-новите новини, свързани със здравето на Вас и Вашето семейство, да участвате в семинари и събития на здравна тематика.

Бъдете информирани, следете лесно и удобно най-новите тенденции в иначе сложната за разбиране област, каквато е медицината. В случай, че и Вие, както по-младите експерти прекарвате повече време на смартфоните си, отколкото на компютъра, то можете да тествате и мобилното приложение, достъпно за операционните системи Android и IOS, достатъчно е да потърсите приложението CredoWeb в търсачката на Google Play и AppStore, в случай, че ползвате i-устройство.

Секцията с дискусиите е една от предпочитаните на повечето читатели, посещаващи ежедневно проекта, не случайно насочваме вниманието Ви към нея. Достъпно и удобно можете да зададете своите въпроси, свързани със здраве и медицина. Бързо ще се уверите в активността от потребителите на сайта.

В обобщение на написаното ще заявим, че платформата е удобна, лесна за разбиране, позволява да участвате активно във важни дискусии, да задавате въпроси и отправяте мнения за продукти, услуги и други, свързани с тематиката.

Ако сте практикуващ лекар и работите в болница, то е почти задължително да се присъедините, тъй като бързо ще се уверите в правотата на написаните по-горе редове.