Zoeva е компания, създадена в Германия през 2008г., която се старае да поддържа високо качество на продуктите си на достъпни цени.

 

Едните от най-популярните продукти на Zoeva са именно нейните четки за грим.

 

makeup 5В началото марката е предлагала базов набор от само 10 на брой вида четки за грим, към днешна дата портфолиото й за този продукт разполага с над 50 вида четки.

 

Четките за грим на Zoeva са направени от висококачествени, естествени или синтетични косъмчета, или представляват комбинация от естествени косъмчета и синтетични такива. Предназначението на четките е най-разнообразно – има такива за очи и лице, за нанасяне на прахообразни или кремообразни козметични продукти, хайлайтери, руж, основи, озаряващи продукти, пудри, минерален грим, фон дьо тен, червила, очни линии, за направата на опушен грим, преливащ ефект на очните сенки, контуриране на лицето, за затъмняване на външния ъгъл на окото, за нанасяне на даден цвят на клепача и поставяне на сенки на сгъвката на окото и други.

 

Марката Zoeva предлага и 22 на брой комплекта от четки (сетове), които идват с качествен козметичен несесер, в който да бъдат съхранявани.

 

Базовите цветове, в които се произвеждат четките на Zoeva, са розово и черно, което им придава допълнителна свежа визия и стил. В една от последните серии, четките са в комбинация розово с розово злато, което прави вида им още по-изтънчен и привлекателен.

Иновативните четки на Zoeva със сигурност ще успеят да ви помогнат за подобряване качеството на начина, по който се гримирате, както и многократно ще улеснят поставянето на грима ви.

 

Относно това как да поддържате четките си за грим на Zoeva, добре е да запомните, че е хубаво да се измиват поне на всеки две седмици, а четките, които използвате за поставяне на различни кремообразни продукти следва да бъдат почиствани поне един път седмично, тъй като те най-лесно се зацапват и събират прах. Четките се измиват много внимателно с бебешки шампоан, за да се запази оригиналната им форма. Възможно е да ги почистите и с професионален разтвор за почистването на четки за грим, който можете да откриете в специализираните магазини.