Всеки има различен тип тяло и намирането на подходящото облекло не е лесно. За щастие има много магазини, които предлагат идеалните дрехи за ниски и пълни жени. Още по-хубаво е, че много от тези марки предлагат разнообразие от стилове и кройки, от които да избирате. Така че независимо от формата или размера ви, със сигурност ще намерите нещо, което ви подхожда най-добре.

 

Избор на дрехи за ниски и пълни жени

Важно е да намерите дрехи, които да ласкаят вашия тип тяло. Често жените си купуват дрехи, които не им отиват, защото са прекалено фокусирани върху собствената си форма. Важно е да помните, че не всички дрехи подхождат на всеки. Ако сте ниски или имате голям бюст, ще трябва да промените гардероба си по съответния начин. По същия начин избирайте дрехи, които подхождат на силуета ви, и избягвайте тези, които не го правят. Ако сте естествено слаби, избягвайте торбести или прекалено големи дрехи, тъй като те или ще ви накарат да изглеждате по-големи, отколкото сте, или ще ви накарат да изглеждате небрежни. Най-добрият начин да започнете е като разберете различните типове тяло и какви дрехи са подходящи за всеки от тях. След като разберете своя тип тяло, ще бъдете по-добре подготвени да пазарувате дрехи, които ще ви ласкаят най-много.

 

Основни дрехи за ниски и пълни жени

Жените с късо тяло, които са и пълнички, вероятно ще трябва да купуват по-прилепнали, структурирани дрехи. Ако сте с ниска фигура и пълничка фигура, най-добрият вариант е да купувате прилепнали дрехи и да избягвате свободните елементи, като например раздвижени горнища и долнища. Чудесна основна дреха, която да търсите, е обикновена черна рокля. Черната рокля може да се съчетае с красива блуза и токчета или да се носи с маратонки и дънково яке. От друга страна, ако сте пълнички, може да помислите за закупуване на тъмносини или тъмно сини рокли, тъй като тези цветове изтъняват, когато са съчетани със светъл топ и тъмно долно бельо.

 

 

 

Горнища за ниски и пълни жени

Ниските и пълните жени вероятно ще трябва да си купят по-структурирани горнища, като ризи с V-образно деколте или тениски. Можете също така да се насочите към ризи с копчета и блузи с яки, които могат да се носят със сако или рокля със сако. Най-добрите видове блузи за жени с ниска и пълна фигура са тези, които са прилепнали, но не прекалено тесни. Ако сте ниски, може да разгледате възможността да си купите прилепнали топове, като например кроп топове или потници. Кроп топовете са чудесни за носене с дънки, къси панталони и камизолка или горнище с дълбоко изрязване. Също така е важно да намерите топ с изрязани краища, който да няма прекалено много щампи или шарки, тъй като те само ще подчертаят фигурата ви. От друга страна, ако сте пълнички, може би ще искате да инвестирате в хубав топ с дълъг ръкав. Те са чудесни за поддържане на топлината през есента и зимата, но можете да ги носите и през пролетта и лятото.