Преместването в столицата в нов дом си е досадна работа. Представете си само - стотици опаковани вещи, кашони навсякъде по пода и въпросът как да преместим големите мебели и уреди. За щастие винаги може да използвате услугите на хамали в София и да си спестите много време и главоболия. Това е най-бързият и удобен начин за преместването на всичко необходимо от стария в новия ви дом.

 

От Хамалите Бг са наясно наистина, колко досадно може да бъде преместването, затова и предлагаме пълно обслужване. Трябват ви хамали в София? Няма проблем. Трябва ви превоз - също няма проблем. Имате нужда от разчистване или опаковане на мебелите и вещите - оставете това на професионалистите.

 

Редно е да се направи напълно безплатен предварителен оглед на дома, с цел запознаване с обстановката, вид на вещите, обемни и тежки ли са те, има ли сред тях скъпи или чупливи такива. Освен това трябва да са ясни на кой етаж се намира вашия стар и нов дом, дали може да използва асансьора в сградата, или трябва да се използва стълбището. Всичко това се прави и с цел да се предвиди точно определено време за работа на хамалите, дали ще се използва транспорт на избраната фирма или Ваш собствен транспорт. След това се изготвя оферта, за да бъдете наясно с цената на услугата предварително.

 

Ползването на хамалски услуги в София от Хамалите бг ще Ви спестят, много нерви и главоболия, защото са бързи и сръчни. Все пак с това се занимават и си разбират от работата. След това няма да има хаос в дома ви и време, в което да оправяте. С тях може да коментирате точното време, в което бихте искали да се извърши преместването, така, че да ви е удобно.

 

С две думи - изборът на хамали в София е наистина най-бързият и лесен начин да се преместите в нов дом.