Здравейте, отдавна се ровя и търся добър избор за уреди с транспортни дефекти в интернет пространството, но така и не успях да открия! Всъщност вече открих и това е онлайн магазинът tehmag.net, който към момента е единственият с реален магазин в Русе!

 

Което е доста странно, тъй като ако се опитате да напишете в Google "уреди с транспортни дефекти Русе" ще се появят и сайтовете на magprom.net, technohit и други подобни, но нито един от тях няма магазин в Русе! 

 

Разбира се ако не търсим конкретно уреди с транспортни дефекти, можем да прескочим и до technomarket.bg, които имат огромен магазин, но въпреки това, нямат редица от продуктите които се предлагат в ТЕХМАГ, а и въобще не можем да сравняваме цените.

 

Почакайте, а защо изобщо търсим уреди с транспортни дефекти?

 

Кой има излишни пари за даване? И като казвам излишни наистина имам в предвид точно това! Как иначе да нарека парите които ще платя за същият продукт в повече?

 

Бърка ли ме това, че уредите са с някакви леки драскотинки? А вас?

 

Точно затова всички си купуват миксери, кухненски роботи, блендери и всякакви други уреди на цени които дори производителите не предлагат на големите вериги, които няма смисъл дори да споменаваме! 

Дори черният петък в emag не може да се сравни с цените на уредите с транспортни дефекти, на които можем (аз, ти и той) да купим още сега с натискането няколко пъти на мишката! А и когато тези уреди са близко до нас (в случая в Русе), какво по-хубаво? Отваряме си сайта на ТЕХМАГ избираме какво искаме, обаждаме се по телефона да видим дали го имат в наличност и отиваме да видим какво сме избрали, след което ако ни хареса плащаме.

 

Говоря от първо лице понеже имам уреди от там, като най-любимият ми е страхотният блендер на Kenwood който си ползвам всеки ден, само за справка това е моделът BL237, който има 3 самостоятелни кани с различно приложение. И знаете ли за колко пари го купих?

За 62лв. вместо за 130лв! Знаете ли какво направих с останалите пари, които така или иначе бях отделил за това? Ами купих си и пасатор на Kenwood за седемдесетина лева който струва поне още толкова. 

 

Какъв е извода? Ами платих към 130лв и спестих над 140лв, това е като да си купиш един уред и да получиш още един бонус, само дето никой не дава толкова скъпи бонуси, поне не и в България! Казах не и в България, но в Русе това е реалност, която всеки може да се убеди сам, просто следващият път в който планирате да посетите ТЕХНОМАРКЕТ отделете половин час да сравните цените на уредът който сте избрали с тези в Техмаг и сами преценете в коя посока да се отправите.

 

От тук нататък моят избор определено е ТЕХМАГ, поне докато не се появи по-добър и изгоден магазин в Русе за уреди с леки дефекти.