Кои сме ние?

Fantastic Services е вече и в България! Гигантът в услугите за дома е тук да Ви предложи най-добрия възможен избор на електротехник във Варна, София, Пловдив, Велико Търново, Бургас и още, от който може да се възползвате 7 дни в седмицата. Световният лидер в услугите за дома вече е достъпен в големите градове на България и можете да се възползвате от първокласните услуги на компанията 365 дни в годината.

Компанията е разположена на 3 континента и една от най-големите фирми за услуги.

Защо да изберете нас?

Няма значение дали говорим за малък ремонт като смяна на счупен ключ за лампа, добавяне на контакт, частично или пълно окабеляване на сградата, монтаж за уреди, издаване на сертификати на наемодател, ремонт и монтаж на вътрешно и външно осветление, смяна на потребителски модули и още какво ли не - професионалните електротехници на Fantastic Services ще открият и ще се справят с проблема в рамките на броени минути.

Какви са цените ни?

Не се притеснявайте за цените. Те са едни от най-лесно достъпните в страната, въпреки че получавате възможно най-добрата реализация на задачата с помощта на най-модерните инструменти и екипировка на пазара. Електротехниците ни са изключително добре обучени, имат доста години опит в сферата, сертифицирани са, така че не се притеснявайте - оставяте дома или офиса си в едни от най-добрите ръце. 

Как да се свържете с нас?

Посетете официалния сайт на компанията и научете повече за един от най-добрите избори, когато става дума за електротехник в България или просто се обадете на посочения номер - 0700 33 700, разполагаме с денонощна линия за обаждания, която ще ви дадат всяка нужна информация напълно безплатно. Очакваме ви!

Какво още?

Освен надеждни електротехници, ние предлагаме и още много услуги за дома и офиса. Някои от тях са:

-пране на килими

-пране на дивани

-почистване на прозорци

-основно почистване на дома и офиса

-абонаментно почистване на дома и офиса

-хамалски услуги

-ключарски услуги

-бояджийски услуги.