покупка на козметика

 

За какво да внимаваме когато купуваме козметика, полезни съвети от SUPERSDELKA?

По непотвърдени данни жената изразходва около 45% от личните си доходи за козметични продукти. Останалите 55% отиват за процедури, дрехи и аксесоари. Шегата настрана, но истината е, че козметичната индустрия е буквално в разцвета си и за този разцвет, между другото, напоследък еднакво добре се грижат и мъжете, и жените. Продуктите за лична хигиена, поддържане на естествена красота, парфюмерията и гримовете са сред най-често купуваните стоки в интернет. 

Но има ли риск в подобни покупки? На практика, риск има във всяка покупка, без значение дали е направена през интернет, или във физически магазин. Ако обаче спазвате някои основни правила и следвате нашите препоръки пазаруването на козметика онлайн не би трябвало да ви създаде нито проблеми, нито грижи. Вижте какви специални съвети и напътствия сме ви подготвили от екипа на SUPERSDELKA за вашия козметичния интернет шопинг ден. 

 

Пазарувайте само от надеждни и сигурни магазини за козметика 

Въпреки че това напътствие звучи твърде универсално за пазаруването онлайн изобщо, в частта с козметичните ви покупки е повече от ключово и съществено. За разлика от дрехите ментета, на които можете да попаднете в интернет, фалшивите козметични продукти биха могли да ви създадат реални проблеми. Ако имате изявени алергии към дадени съставки, това със сигурност ви е до болка познато. Ето защо ние от SUPERSDELKA ви съветваме да пазарувате само от магазини с доказано оригинални стоки, по възможност официални представители и разпространители на дадена марка. 

 

Двойна проверка за автентичност на козметичния продукт 

Колкото и да смятаме, че един сайт е надежден, понякога ни трябва двойна гаранция за автентичността на даден продукт. Това най-често важи в пълна сила за скъпите маркови парфюми. Някои от тях са толкова скъпи и луксозни издания, че представляват истинска инвестиция за вашия ритуал за красота. За щастие съществува начин за проверка дали даден продукт е оригинален. Лошата новина е, че можете да я направите само след получаване на продукта. Проверката се прави чрез вкарване на официалния му код в сайт или инструмент за установяване на автентичен произход. Ако установите, че сте попаднали на реплика, можете просто да я върнете в законовия 14-дневен срок от получаване. Ето защо ви съветваме, преди да отворите продукта и да премахнете неговите етикети, да направите тази проверка. Същото важи и за проверката на срока на годност на козметичните стоки. 

 

При покупка на нов непознат за вас продукт 

Направете предварително проучване. Започнете с марката и разберете политиката й на действие – например, има производители, които се фокусират върху определени възрастови групи, а други върху екологично чистите продукти. Освен това, повече от важно е да се научите малко по малко да разчитате състава на козметиката, която ползвате. В началото можете само да извадите списъка с вредни съставки, които по принцип е добре да се избягват. С времето пък, когато установявате, че даден продукт ви влияя зле, сверявайте неговия състав с този на други продукти, които смятате да купите. В интернет можете да намерите и много инструменти за разчитане на състава на козметиката. Някои от тях показват за каква кожа са ок и за каква не са ок дадените активни елементи. 

 

Изгодно ли е да пазарувам в изобилие?

Тук ще кажем и да, и не. От една страна, козметичните магазини имат „навика“ да дават специални оферти за покупка на повече продукти. Това са намаления от крайната цена, безплатна доставка и дори безплатни подаръци. Голяма част от тях са мостри на други продукти, което си е повече от предимство за хората, сменящи своята козметика и обичат да изпробват нови неща. От друга страна обаче, презапасяването с козметика може да се окаже недотам полезен ход за стоки с кратък срок на годност. Най-често това са био продукти, в които не се съдържат консерванти и които могат да станат негодни за ползване още преди да сте ги отворили. 

 

Изгодно е обаче да се пазарува с намаления и промо кодове 

От SUPERSDELKA горещо ви съветваме преди да напълните кошницата си с гримове, кремове за лице, серуми за тонизиране на кожата, шампоани и други продукти за коса, ръце и каквото се сетите, е да проверите от къде да пазарувате най-изгодно. Ако сте си наумили да купувате конкретни продукти, най-добре е да направите бързо проучване къде се продават с намаление в конкретния момент. Ако просто имате нужда от козметика и нямате предпочитания за марка и линия, потърсете магазини с актуални промоции. Промо кодовете са също винаги добра идея да спестите средства при пазаруване на козметика. 

На нашата страница ще намерите актуални предложения за промо кодове и промо кампании от най-големите магазини за козметични продукти в България. Разбира се, винаги публикуваме информация за отстъпки само за сайтове, които са лично проверени от нас и достатъчно надеждни за вас като потребители. 

 

Разгледайте всички ПРОМОЦИИ на козметика намерени от нас

WWW.SUPERSDELKA.COM