Не е лесно да използвате маша за коса. Гледате клип след клип, но винаги имам проблеми с маневрирането на косата си около цевта, без да се споменаваме изгарянията и никога не сме на 100 процента сигурни колко дълго трябва да държим косата си, увита около машата. За щастие има решение - най-добрите автоматични маши за коса ще навиват косата ви бързо и лесно, независимо колко сте квалифицирани. За непохватно момиче, което винаги успява да изгори косата си на всеки стилизиращ инструмент, на който попадна, това е спасение.

С натискане на бутон автоматичната маша ще се завърта наоколо, създавайки същия ефект, който бихте получили, ако усукване косата си сами. Ако имате болки в китката, или просто не сте най-координираните и искате бързо да оформите идеални къдрици, там се появява автоматична маша за коса. Тя ще свърши цялата работа за минути.

Ето някои от най-добрите автоматични маши за коса, ако искате да опитате тази странна, но полезна джаджа. Всички те са високо оценени от Amazon, а една дори е подкрепена с повече от 2000 отзива на клиенти.

 

1. Безжична маша за коса

Безжична маша за коса е бърза и лесна за използване - просто се уверете, че сте поставили правилно кичура с коса, както е на снимката.

Безжична маша за коса има автоматичен механизъм за изключване, така че ако по някаква причина вкарате прекалено голям кичур коса тя ще се изключи.

 

2. Автоматична маша, която работи с двойно натоварване: InStyler Max Straightener & Styler

  • Страхотна както за къдрава коса, така и за права, този мултифункционален стайлер има двупосочно въртящо се глава за създаване на меки къдрици и плажни вълни без никакви усилия. Освен това има и четка за изправяне или обем в корените, което я прави идеална за тези, които не искат да държат много инструменти за коса наоколо. Четирите настройки за нагряване на четката ви позволяват да персонализирате вашия тип коса, а автоматичното изключване осигурява спокойствие при оформянето.

    Една фенка е поставиля следния коментар за този уред: „Имам естествено къдрава коса и от години използвам сешоари и преси за коса и никога не бих могла да си направя косата толкова гладка. Беше копринена и блестяща, сякаш сега излизам от салона. Заслужава си 100-те долара! Отървавам се от пресите завинаги. "

  •  

  • 3. Парна маша за къдрене, която напълно си заслужава : BaBylissPRO

  • Тази професионална маша за къдрене има опция за пара - пълните с дестилирана вода, за да сведете до минимум щетите от топлина и ще придадете на косата си красив външен вид. За да използвате тази маша просто поставете косата си в камерата за къдрене и оставете това нещо да направи магията. Ще отнеме само осем секунди, за да получите фино извиване, или 12 секунди, за да получите по-дефиниран външен вид

  •  

  • 4. Компактна маша, която се загрява за секунди Magic curls

  • Тази маша е една от единствените автоматични маши за коса, които могат да се справят с по-къси на дължини коси - без значение колко дълги или къси са вашите кичури, тя ще ги изтегли в турмалиновата керамична камера и ще създаде красива къдрица за около 12 секунди. Освен това се загрява за 30 секунди, така че не е нужно да губите време в очакване да достигне точната температура. Както една клиентка отбелязва: "Загрява много бързо, а къдриците остават цял ​​ден!"