Белота е една от любимите ми игри. Винаги съм обичал да играя белот, още от ученическите ми години играех почти непрекъснатото. В днешното напрегнато ежедневие обаче за мое най-голямо съжаление все по-рядко и по-рядко имам възможността да се съберем на маса и да направим едно или две раздавания. 

От време на време играех белот във фейсбук, но никога не съм обичал да се задържам дълго време пред компютъра вечер, а по цял ден съм на път. Представете си голямата ми изненада, когато снощи разбрах, че вече мога да играя любимия ми белот и от телефона. Колко радостен бях! Вече спокойно ще мога да направя някоя и друга игра на белот по време на обедната ми почивка, нищо че нямам компютър наоколо.

Като цяло играта изглежда доста приятно. Играе се много лесно и всички екстри са си точно както трябва да бъдат и аз лично не виждам нищо което да липсва и/или да е във повече. Направи ми впечатление, че винаги има хора онлайн с които можеш да играеш (дори в 3 посред нощ).  Картите се дават наистина лесно, като ги плъзгаш към масата. Можеш да играеш с всичките си приятелите от фейсбук. Има възможност да подаряваш забавни подаръци, като например: има награди, наистина много забавни надписи, голямо изобилие от кафета и напитки, цветята са страшно хубави, има доста бижута, много сладки животинки, но най-забавни са анимираните подаръци (особено миньоните които се изстрелват).

Като цяло си прекарвам много приятно играейки приложението. Сприятелих се с много готини хора в приложените. Редовно играем заедно. Искам само да споделя, че с мобилна версия на играта белот отново се чувствам както във 9ти клас когато играехме по цял ден белот след училище.