Всяка година с наближаването на Коледа ни се иска да зарадваме нашите близки и любими хора с нещо наистина оригинално и впечатляващо. Обикновено става така, че отхвърляме една след друга всички идеи от списъка си и накрая в последния момент отново избираме нещо традиционно.

 

Ако обаче подарим не просто поредния парфюм, сувенир, шал и прочие, а преживяване и вълнуваща емоция, това наистина ще остави вечен спомен.

 

Един ваучер за преживяване е чудесен начин да зарадвате любим човек или приятел, особено ако той е почитател на екстремните приключения.

 

Какви преживявания може да подарите за Коледа? 

 

Сред възможностите, които нямат нищо общо с баналните и скучни подаръци, са ваучерите за приключения. Един оригинален подарък преживяване ще накара неговия получател да се почувства специален и да се наслади на всеки миг по време на:

 

Скок с парашут

  •  

Дори притежателят на ваучера да няма предварителна подготовка за такъв скок, лицензиран инструктор помага да се изпитат най-пълно емоциите. Тандемният скок от 3 500 м височина е прекрасна възможност за коледно изживяване – 3-минутен полет, незабравим както за мъже, така и за жени.

 

Скокове с бънджи

  •  

Забавлението и невероятните емоции са гарантирани и с друг екстремен подарък – скок с бънджи. И макар че мъжете се смятат за по-големи търсачи на адреналин, скок с бънджи от Аспарухов мост, може да впечатли и смели дами, а за по-нерешителните вариант е  тандемният скок. Дори за по-голям ефект скокът може да бъде с потапяне във вода. 

 

Ако поръчате видео или фото заснемане към ваучера, коледният ви подарък ще бъде наистина вечен.

 

Обучение по сноуборд и ски

  •  

Не по-малко вълнуващо преживяване, което може да бъде подарък за ваш любим човек, е и обучение по сноуборд и ски на закрито. В идеални контролирани условия и в постоянен контакт с инструктор всеки може да придобие идеална стойка и правилна техника, както и да усвоите различни стилове и трикове.

Такъв подарък е неочакван, оригинален и емоционален за този, който го получи. Интензивните индивидуални тренировки на изкуствена писта на закрито увеличават шансовете карането на сноуборд и ски да се усвои бързо, а след това уменията да бъдат приложени при естествени условия в планината още през следващите седмици след коледните празници.

 

Какви са предимствата на подаръчните ваучери?

 

През последните няколко години все повече хора предпочитат да избират подаръчни ваучери пред традиционните подаръци не само за Коледа. Причините за тази тенденция са редицата им предимства:

 

Дават свобода на избор

 

Вие заплащате ваучера, а вашият близък може сам да избере подаръка си – преживяване съобразно желанието си.

 

Предоставят необходимото време

 

С подаръчен ваучер се дава възможност за удължаване на валидността до 12 месеца.

 

Оставят незабравим спомен

 

Дори най-скъпият подарък, който е предмет, не може да се сравни с богатството на емоциите, породени от преживяното приключение във въздуха, на земята или във водата.

 

Пристигат в луксозна подаръчна опаковка

 

Поднесен в луксозна опаковка с красиво изписано пожелание, ваучерът създава още по-празнично настроение.

 

Подаръчните ваучери дават много възможности за избор, но с обща идея – създаване на приятни емоции, липсващи в натовареното ежедневие.