Технологиите напредват с всеки изминал ден. Днес можем да слушаме музика директно от телефона си, както и да инсталираме към него атрактивни тонколонки с много високо качество. Това обаче не е всичко ново, което се намира на пазара, тъй като меломаните могат да се насладят и на други иновации, за които ще разкажем по-долу в тази публикация по темата.

 

Какво е водоустойчива тонколонка?

 

Съвременните водоустойчиви тонколонки Ви позволяват да ги поставите в банята, и да слушате любимата си музика, докато се къпете или разпускате във ваната. Те намират и своето приложение за ползване на басейна или плажа. Корпусът на този тип колонки е устойчив на влага, което значи, че няма да се повредят, ако ги ползвате в мокрите помещения или на морето. Те имат и вграден микрофон, за да можете да приемате разговори от телефона си.

Вашата водоустойчива тонколонка, се свързва с мобилния Ви телефон посредством безжичната технология Bluetooth. По този начин можете да заредите плейлиста на устройството и да слушате яки парчета по време на къпане, престой в джакузито или в басейна. По този начин ще се почувствате по-специални, и ще можете да се отдадете на пълен релакс с приятна музика.

 

Скъпо удоволствие ли са водоустойчивите тонколони?

 

Не, не бихме казали. Тези тонколони са продават на достъпни цени, за да можете да направите оригинален подарък или просто да си карате кефа. Ще ги намерите в най-добрите онлайн магазини, откъдето можете да поръчате, без да се налага ставате от компютъра или да напускате дома си. Ето защо, избрахме да напишем тази статия, за да Ви бъде интересно.

В заключение можем да кажем, че технологиите са толкова напреднали, че няма нищо невъзможно, както е в случая на безжичната тонколонка, която може да се ползва в  душ – кабината. Надяваме се, че Ви сме били полезни и Ви пожелаваме забавления на макс.