Едно от най-важните събития за сплотяване на екипа е именно редовното фирмено събиране. Всички се отпускат и малко по малко се опознават. Това е добър начин да сближите хората в екипа си и да ги направите дружина, която ще достига висоти в бизнеса. За да организирате перфектното фирмено тържество, следва да приготвите тематика и декорациите свързани с нея. Изборът на тема е първото нещо, за което следва да се погрижите. Днес ще Ви дадем няколко идеи за празненство, което да задоволи Вашия екип.

Великият Гетсби.

Много популярна тематика е онази бурлеска, в която облеклата са бляскави, жените са екстравагантни, а мъжете смели и стилни. Да изиграеш роля, която не си играл до сега, може да те направи щастлив. А и каквото да си говорим всеки обича да влиза в роля и да разчупи визията си за вечер. С подходяща украса и декорации всичко ще влезе в точните пропорции за перфектно фирмено тържество.

Нощта на супер героите.

Ако колектива е фен на Марвел и тематиката „Супер герои“, можете да организирате именно нещо такова. Всеки би могъл да избере, кой герой да бъде и накрая да се организира състезание за най-добър костюм. Знаейки, че ще има съревнование, облеклата и приготовленията ще бъдат още по-развихрени и креативни.

Абитуриентски бал отново?

Изпитвате носталгия към времената, в които завършвахте гимназия? Сигурни сме, че не сте само Вие, а и много от колектива. Организирайте бал, както си му е реда, с рокли, костюми и балони. Със сигурност всички ще останат впечатлени от идеята, а и какво по-хубаво от това отново да се почувстваш на 18. Можете да поставите фото кът в ъгъла на залата, където колегите да си правят бални снимки за спомен.

Домашно пица парти по пижами.

Ето една различна и комфортна идея, която ще сближи на макс колектива. Можете дори да осъществите идеята в офиса, като направите видео стена, където да прожектирате филм. Поръчайте пица и сложете възглавници на земята и се насладете на уютна и сближаваща вечер с колегите.

Къмпинг с лагерен огън.

Още една различна и свежа идея, която ще донесе комфорт и сплотеност на колектива. Вземете палатките и отпътувайте към някой див плаж, където да запалите огън (пазейки гората от пожари, разбира се) и да си разказвате истории един за друг, с добър подбор питиета и перфектно настроение.

Всяка една от идеите има своя чар, но следва да изберете такава тема, която подхожда на Вашия колектив. Не винаги великите идеи са добре приети от служителите. Но усещането на лидера следва да бъде  вярно и той да познава добре всеки един от неговите подчинени. Винаги можете да разчитате на фирма за декорации и украса на празненства. Специалистите добре знаят как да се погрижат за осъществяването на идеите.