Декорирането винаги внася едно позитивно настроение  в нас и в дома ни, тъй като най-накрая можем да сложим нещо ново в дома си. Но можем ли да декорираме отново, когато сме приключили всичко? 

На този въпрос отговаряме с „ДА!“ и в тази статия ще разберете как да го постигнете.

Тайната преди всичко се крие в детайлите. Може и да сте чували, а пък и да не сте, ние ще ви го кажем отново – важно е как разполагате детайлите спрямо помещението, където искате да декорирате и произведението на изкуството, което сте избрали.  В тази статия ще разберете как декорирате правилно хола си, а тук - https://benchtalks.com/kartini-za-hol/ - може да видите кои са най-подходящите картини за хол.

Холът е стаята, където най-често се събира цялото семейство и прекарва вечерта, преди да стане време за лягане. Някои специалисти твърдят, че в хола трябва да има цветове, които излъчват движение.  Картината може да бъде на море, водопад или пък вода. Смята се, че водата прочиства енергията в дадено помещение, а и е красиво изображение, особено ако използвате панели за декорация на хола. Подобна картина със сигурност ще носи спокойствие, но и благополучие на всички членове на семейството.

Друг вариант, с който можете да разведрите обстановката във всекидневната, е картината на цветя. Смята се, че цветята имат силна положителна енергия, която са способни да предават на съзерцаващите ги. Също така, цветята правят семейния живот по-цветен, така че това е един чудесен вариант за подарък на приятели, които имат ново жилище или дори за вас самите. Отново казваме това, което и при водата – картините с панели са много по-интересни и можете да ги разположите, както пожелаете.

Можете да окачите картините на различни нива, не в една права линия. Просто така изглежда по-разчупено и по-интересно, премахва скуката, а и според някои специалисти – спомага за циркулирането на енергията.

Разбира се, не трябва да изключвате симетрията от цялата идея за декорация. Прекалено малките картини биха се изгубили в една огромна и безлична стена. Ако пък това, което сте си харесали, е твърде голямо, то бързо ще ви омръзне и няма да искате да погледнете.  Добре е да намерите златната среда и това ще стане, когато това, което виждате ви кара да се чувствате щастливи, спокойни, но и винаги ви е интересно.