Парфюмната индустрия се развива с все по-бързи темпове, което предполага и по-висока конкуренция. Сблъсъкът между известни  и доказали се брандове е безспорен, като всяко едно ново тяхно творение бива вкарвано напред в класацииите. Статистиките, които непрекъснато се правят, са на база различни критерии, всеки от които показва някаква зависимост и връзка. Такива са продажбите според страната, според пола, възрастта, дори според националността.

Днес Ви представяме два от най-търсените и предпочитани маркови парфюми, според пола.

Мъжете винаги търсят нещо открояващо, забележително и стилно. Мъжките парфюми трябва да акцентира върху самочувствието и да привлича жените. Затова идеалният мъжки аромат трябва да е както силен и привличащ, така и чувствен и елегантен.

Един от най-търсените и обиращи овациите мъжки парфюми е Chanel Bleu de Chanel. Той носи чувство на свобода, сила и мъжественост. Още от първото впръскване ще усетите експлозия от цитрусови плодове, които ще внесат свежест и порив за действие. Композицията от грейпфурт и мента влива във вас нова енергия, като оставя едно леко, нежно усещане. За да се отличи присъствието ви и погледите да се насочат към вас, се грижат розовият пипер и индийското орехче, които прибавят лека пикантна нотка в цялата композиция.  Завършекът на всичко поставят дървесните аромати, които подчертават индивидуалността и мъжествеността ви.

Парфюмът е предпочитан за официални поводи, срещи и вечерни забави с приятели.

От страната на дамите адмирации събира La vie est belle от Lancome. В световните класации той достига до топ 4 от най-предпочитаните и избирани женски аромати. През 2014г. се появява неговата подобрена версия, която има по-наситен и фин аромат. La vie est belle L’Absolu de Parfum бързо става любимец на уверените в себе си жени, които не правят компромиси със своята визия и класа. Акцентът се поставя върху сладки нотки, които правят аромата съблазнителен и чувствен. В състава му ще откроите екстракти от касис и круша, пороткалов цвят, жасмин, сладък ирис, кашмир и пралина. 

La vie est belle L’Absolu de Parfum е създаден за всички обичащи себе си дами, които не се страхуват да заявят, че обичат и лукса.