Дали става въпрос за футболист, лекоатлет, или състезател в силов трибой, спортистите са важни личности, когато става въпрос за подаръци.

Може би ще Ви се стори лесен избора на подарък за спортист, но не винаги е толкова лесно. Разбира се, известно улеснение има, тогава, когато познаваме по-добре спортиста, но ако не ни е толкова близък, избора на подарък за него, не е чак толкова лесен.

Трябва да се съгласите, че да подариш ключодържател с болид на формула 1 на баскетболист, не е много добър избор (освен ако не е запален любител на болидите). Затова е важно да имаме повече информация за самия спортист и по-точно спорта, който той играе. Знаейки повече подробности, можем да изберем по-подходящ подарък.

Стилна табела с гравирано логото на отбора, а и името на спортиста, ще бъде подарък, който ще трогне всеки спортист. Както споменахме по-горе, ключодържател, който е с подходяща фигура, ще бъде също добра идея за подарък. Ключодържател футболна топка например, ще зарадва всеки любител, или професионален футболист. Това важи и за всеки останал спорт. Чаша с отпечатана снимка на стръмни планински склонове, ще зарадва любителите на планината и зимните спортове. Това обаче са все подаръци, които са подходящи за спортист, който познаваме добре. Какво да правим обаче, когото имаме оскъдна информация за спортиста, но искаме да направим хубав и уникален подарък? Малко е по-труден изборът, но не и невъзможен. Веднага даваме няколко идеи – Дървена табела с надпис: Спортист номер едно и съответно отдолу да е гравирано името на спортиста. Така подаръкът е хем универсален, хем персонално направен за дадения човек.

Друга идея е дървена поставка за медали, на която също може да се намери място за гравиране на името, или кратко пожелание към спортиста. Този също толкова универсален подарък, не само, че ще зарадва притежателя му, но и ще бъде стимул за запълването му с медали.

Източник: http://unikati.bg