С настъпването на по-топлите месеци за голяма част от собственици или наематели на жилища настава времето на ремонтите. Това е напълно обяснимо, при положение, че всеки стопанин познава несъвършенствата на дома си и иска да направи подобрения, така че да живее в приятна и удобна среда.

Ако и за вас това време е настъпило, не бива да забравяте  освен нова дограма, подови настилки, ремонт на банята и терасата да поставите и нови щори в дома си.

 

rulo shtori


Не се колебайте да обновите жилището си с нов интериор, красиви щори и аксесоари. Промяната носи нови положителни емоции, енергия и генерира още повече идеи.

 

Разгледайте различни продукти, с които да направите дома си още по уютен: http://www.kamax.bg/s/Products

Според учението и изкуството да се подрежда дома фън шуй трябва да изхвърлите всичко старо и ненужно от дома, за да придобиете нещо ново. С освобождаването от непотребното,  вие отваряте път на нови придобивки и повече творчески идеи. Така привличате пари и промяна за по-добро към себе си и дома.  


Без съмнение, всеки от нас иска да се радва на печалба, хубав дом и щастливо семейство. Понякога, сме притиснати от финансови проблеми и ни се налага да избираме дали да направим основен ремонт или т. нар. козметичен, който по-скоро освежава и променя обстановката, но е значително по-евтин.

 

алуминиеви щори


Ако сте се спрели на този по-икономичен вариант, за да спестите разходи, но все пак искате промяната да се вижда и  усеща, ние ви съветваме да подновите щорите в дома си.
Не се колебайте да направите тази промяна, особено ако не сте доволни от пердетата или имате стари и захабени обикновени щори.
Новите модели са модерни, различни и ще донесат естетика, атрактивност и практичност в дома ви. Освен това, те ще се забелязват не само от вътрешната страна на жилището, но и отвън, което значително ще промени облика и екстериора на вашия апартамент или къща.

 

перголи


Можете да изберете подходящи щори според вида на вашите прозорци, нуждите и финансовите си възможности.
Измерете много внимателно размерите на прозорците, а ако се затруднявате, потърсете услугите на фирма за щори.
Подберете такива щори, които ще удовлетворят потребностите ви от контрол на светлината, ще ви бъдат удобни за използване, няма да ви затрудняват от гледна точка на почистване и поддръжка.


Днес имате избор измежду външни ролетни щори, текстилни щори, щори ден и нощ, хоризонтални и вертикални щори, сенници и всичко необходимо за всяко помещение в дома.


За да вземете правилното решение, без съмнение ще ви помогне не само вашият вкус и интуиция, но и добрата консултация от представители на фирма за щори. Добре е да се възползвате от възможността да получите подробна и професионална информация за съвременните щори, които се произвеждат и предлагат от добра и сигурна фирма, която няма да ви разочарова нито с качеството на стоките си, нито с нивото на монтажа и гаранционното и извънгаранционно обслужване.
Търсете компании, за които обзавеждането и удобството в един дом е не само работа и бизнес, но и мисия. Така ще останете максимално доволни от това, за което давате парите си и най-вече ще живеете в чудесно жилище.