В много от случаите преди поредното парти за рожден ден или друг личен празник наистина не остава време да изберем хубав подарък, който да си заслужава и да зарадва този, който трябва да бъде изненадан. Но в 21 век не може да няма решение на такава житейска ситуация. Да, това са ваучерите за подарък. Разберете повече за тях в следващите редове.

 

Предимства на ваучерите за подарък

 

1. Перфектно за последния момент 

Както вече казахме, ако сте нямали време да мислите предварително за подърък, това е може би е най-доброто възможно решение. Определено няма да сгрешите ако заредите ваучер с определена сума и ще зарадвате Вашите приятели повече, тъй като със сигурност вече имат няколко бутилки вино, уиски или друг алкохол, взет в последния момент по пътя.

 

2. Сигурни сте, че ще бъде харесано

Кой няма нужда от пари? Ето защо няма вероятност този подарък да не бъде харесан. Така всеки ще може да си избере точно това, което му трябва и няма да ги има обичайните притеснения, когато отивате на празник "А дали избрах хубав подарък?". Особено подходящо е за всякакви лични празници, но нищо не пречи да подарите ваучер за подарък и на Коледа или Нова година.

 

3. Избягвате излишните затруднения при избора

Представете си само колко е лесно – просто избирате дизайн на Вашия ваучер, плащате го и имате подарък! Всичко отнема няколко минути, а дори може да бъде поръчано по интернет и да бъде доставено. В някои сайтове дори можете да направите изцяло собствен дизайн на ваучер, което прави подаръка далеч по-специален.

 

Недостатъци при ваучерите за подарък

 

1. Няма елемент на изненада

Както вече казахме – всеки би харесал подобен подарък, той е универсален, но определено няма да получите приза за "най-готин подарък". Освен това не демонстрирате много вложен труд в избобра на подарък.

 

2. Трябва да платите повече в някои случаи

Предполагаме се сещате, че ако направите ефектен подарък, може би никой няма дори да се опита да го "оцени". Но когато правите ваучер за подарък има само едно важно нещо – с каква сума всъщност е зареден той. И точно в този момент може да се почувстваме неудобно ако кажем сума, която е твърде ниска за покупката на нещото, което нашият приятел или роднина желае.

 

Както сами виждате, добрите страни определено са повече от лошите. Ето защо препоръчваме да изберете ваучер за подарък основно в случаите, когато Ви трябва нещо бързо и нещо, което да бъде харесано.