Обзавеждайки дома си и по специално кухнята, много голяма част от семействата търсят хладилници, които идеално пасват с интериора на стаята. До тази година еднотипните хладилници бяха доста скучни и в повечето случай те биваха вградени с цел да не нарушават дизайнерското решение на собствениците. Днес обаче така известната и позната марка от всички нас Samsung донесе в България дизайнерски хладилник с цветове за всеки интериор: три конфигурации, девет цвята и три материала на корпуса, от които да избирате. Невероятно решение с което не се налага да прикривате или вграждате тази бяла техника, а дори напротив спокойно може да акцентирате върху нея. Дизайнерите на тези хладилници са обмислили всички детайли не само външно, но и вътрешно.

Този модулен хладилник на Samsung BeSpoke има толкова много опции за конфигурация, сякаш не е хладилник, а първокласен кросоувър. Оборудването на хладилника е важна част в домакинството, а правилното разположение на пространството печели във всяко домакинство.

Основното оборудване представлява вертикален хладилник с хладилник отгоре и фризер отдолу. Средната конфигурация е същият хладилник, но със свързано към него универсално устройство, което може да работи както в режим на хладилник и фризер, така и в режим Power Freeze (ултра-бързо замразяване за минимално време за приготвяне на сладолед или лед). И накрая, в максималната конфигурация, друг такъв модул в пълен размер съвкупност от всички екстри. Производителят на тези ултра модерни хладилници твърди, че по този начин големи семейства имат възможност да закупят един наистина голям хладилник вместо няколко. За разлика от три хладилника, стоящи един до друг, всичко това се захранва от един кабел и се управлява централно.

Конфигурации на хладилник Samsung BeSpoke

Можете също така свободно да конфигурирате цветовете и материалите на корпуса: Samsung предлага общо девет цвята и три вида материали на корпуса (метални, матирано стъкло, гланцово стъкло).