Ние от Борман Комерс избрахме за вас едно кратко, но вярваме полезно интервю с клиент, който закупи четири броя интериорни врати за своя дом. В следващите редове ще прочетете как той намери нашата фирма и какво научи за продуктите ни. Идеята на тази статия, е да помогнем и на други потребители да закупят най-добрите врати за дома и офиса си.

Борман Комерс:

 

Здравейте, разкажете как попаднахте на нашата фирма и какво ви коства да намерите подходящите интериорни врати за вашия дом в град София?

 

Иван Иванов (клиент):

 

Ще започна от самото начало. На първо време ще кажа, че бях затрупан от оферти за врати и имах големи колебания точно коя фирма / магазин да избера. Първоначално разглеждах офертите в строителните хипермаркети, но все нещо не ми достигаше. Тогава реших да потърся в интернет, където намерих Борман Комерс.

 

Борман Комерс:

 

Какво не ви хареса в предложенията на търговските вериги и защо се спряхте на нашите оферти?

 

Иван Иванов (клиент):

 

Първото нещо, което не ми хареса в магазините, които посетих е еднообразието. Навсякъде, където проверих имаше едни и същи предложения като външен вид и характеристики. Онова, което ми допадна при вас е богатият каталог на интериорни врати и качествата на всяка поотделно.

 

Борман Комерс:

 

За кои помещения закупихте врати и какво успяхте да научите от нашите консултанти?

 

Иван Иванов (клиент):

 

Купих врати от естествено дърво за хола, спалнята, детската стая и кухнята. Вашите служители ме увериха, че за да постигна желания комфорт е нужно правилното комбиниране на цветовете. За целта аз представих снимки на дизайна в моя дом и те ми помогнаха да взема правилното решение.

 

Борман Комерс:

 

Как изглеждат нещата във вашия дом, след полагането на новите врати. Доволен ли сте от инвестицията, която направихте?

 

Иван Иванов (клиент):

 

Да, напълно съм доволен от парите, които дадох. Освен красотата, която получих за дома си, днес се наслаждавам на качествена шумоизолация, а за зимния сезон и на топлоизолация, която няма да позволи на топлината да напусне стаите ми. Какво повече може да иска един клиент.