Платформата Wordpress е универсално решение за създаването на ефективни, динамични сайтове. Самата платформа е написана така, че да е лидер, тъй като отговаря на почти всички важни изисквания, които търсещите машини налагат. Важно е да уточним, че тя е безплатна, т.е. няма нужда да купувате нищо, когато се касае за създаването на landing page на Wordpress платформата, тъй като  можете да изтеглите и конфигурирате безплатни модули. На официалната страница на WordPress можете да намерите различни шаблони, да ги уникализирате и максимално да ги подобрите. Справянето с такива шаблони е лесно. Потребителят трябва само да инсталира безплатно WordPress на споделен хостинг, или пък на сървър. В резултат на това една страница на WordPress ще се окаже висококачествена, дори и човекът, който настройва системата да няма познания по програмиране.

Целева страница с шаблони - какво е това?

Шаблонът за landing page е уебсайт от една страница, предназначен да призовава за закупуване на продукт или услуга. На такава страница е представен минимум от данни - само най-важното. Такива сайтове са адаптирани за всички устройства. Както споменахме по-горе Wordpress е най-добрият CMS, който има много предимства в сравнение с други, като Joomla, Magento. Тази CMS е много популярна, използва се от добре световните гиганти, като:

The New York Times; Информационна агенция Bloomberg; Списание Forbes; Макдоналдс и т.н.

Други световни марки също използват wordpress за целевата страница, тъй като тя включва много шаблони. Това означава, че тематиката може да бъде изключително разнообразна.

В зависимост от целта, която предоставя Landing Page, собственикът получава съответния резултат. Най-често това е следното:

Информация за контакт с потребителя (имейл, телефонен номер). Това ви позволява да създадете обширна база данни. Можете да насочите рекламата и да привлечете целевата аудитория.
Продажба на стоки. Сайтът ще бъде проектиран като характеристика на продаваните стоки.

Предлагайте услуги.

Wordpress е идеален за landing page, защото ви позволява да решите всички необходими задачи.

Създаване на целева страница

Важно е да можете да създадете такава страница, която да има висока конверсия и да генерира приходи. Страницата за кредитиране на бизнес в WordPress може бързо да бъде изградена.  Многобройни анализи на потребителските действия осигуряват определени умения. Така че, потенциален клиент преминава през 5 етапа стъпка по стъпка:

- Внимание

- Интерес

- Желание

- Действие

- Удовлетворение/неудовлетворение

В случай, че и Вие се нуждаете от Landing Page, можете да посетите W-SEO.com и да направите своето запитване!

  1.